Тв новини

Ето какво ще видим утре (11-ти октомври) в „Опасно изкушение“


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.33 на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 11 октомври 2022 (вторник) по bTV.

Шахика подправя запис, на който изглежда сякаш Ендер се кара на Халит Джан. Халит разбира и подава документи за развод.

Йълдъз не успява да спечели попечителството на Халит Джан.

Зехра се омъжва за Мерт, на който Халит има голямо доверие.

Ийт и Ерим заминават за чужбина.

Ендер се среща с Кая и го моли да заминат.

Шахика се опитва да премахне Мерт от пътя си, но планът ѝ не успява.

Ийт отива при Айсел, която е при Халит Джан и ѝ казва, че след като излезе Халит, майка му ще се качи при нея. Айсел казва, че се страхува, а той ѝ отвръща, че няма за какво, ще се развика и отиде.

-Пускам на запис и излизам! Ще се справиш! – казва Ийт като оставя телефона и излиза.

Действието се пренася при Ендер и Халит.

-Йълдъз, отиде ли си? – пита Халит, а Ендер троснато му отговаря, че не знае.

-Ти, на кой правиш фасони? Не стига, че си виновна! – ядосва се Халит. Ядосана Ендер му отговаря, че няколко път му е обяснила, че това е игра на Йълдъз и Шахика, но той не иска да я разбере!

Халит ѝ отвръща, че Йълдъз не би използвала сина им, за такова нещо! Ядосана Ендер го пита, че след като има такова доверие на Йълдъз, защо иска да си вземе сина си от нея? Халит ѝ отговаря, че неговите деца растат при него и тя го знае най-добре!

Ендер се качва в стаята на Халит Джан и започва да крещи на Айсел, а след това отива при Ийт и му казва, че тя ще отиде да се поразходи, защото тук и е гръмнала главата.

Ийт отива при Айсел и изпраща записа с Ендер на Шахика.

Шахика казва на помощника си, че трябва да преработи записа, така че да изглежда, че Ендер крещи на Халит Джан.

Шахика пуска записа на Кая и му казва, че Ийт го е направил, защото не е могъл да понесе, как майка му се е отнасяла към едно малко бебе. Кая е потресен, как Ендер може да постъпва така, при това с едно бебе?! Кая моли сестра си да му изпрати записа, за да го използва в утрешното заседание, а и Халит трябва да знае за поведението на Ендер спрямо сина му.

Кая отива при Халит и му казва, че иска да поговори с него, преди заседанието, като му препоръчва да си поделят настойничеството на Халит Джан с Йълдъз. Халит е категорично против.

Кая го пита, дали е мислил по въпроса, ако изгуби родителските права, какво ще прави? Халит го пита, че това няма как да стане, а Кая му отговаря, че ще докаже, че Ендер се държи лошо с детето. Халит му отвръща, че много добре знае, че Ендер не е способна на това. Кая му отвръща, да не е толкова сигурен, като му пуска записа, който Шахика му изпрати.

Халит се прибира вкъщи и търси сметка на Ендер, защо е крещяла на сина му?! Ендер му обяснява, че това е работа на Шахика и Йълдъз, които са се съюзили и искат да развалят спокойствието им.

-Никой не може да крещи на сина ми! Сега се качваш горе, събираш си нещата и се махаш от тук! – казва ядосан Халит.

-Какво? – не може да повярва Енедер.

-Ендер, бракът ни приключи! Метин ще ти изпрати протокола за развод, подпиши го без да създаваш неприятности! – нарежда ядосан Халит.

Шахика се обажда на Йълдъз и я уверява, че ще спечели попечителството, защото е изпратила записа на брат си. Йълдъз радостна от новината, казва на Шахика, че ако уреди попечителството, може да поиска каквото иска от нея.

Действието на сериала прескача 3 месеца по-късно.

Изненада! Зехра се е омъжила за Мерт.
Йълдъз не е успя да се пребори за настойничество на Халит Джан и с Асуман все още живеят при жената, при която отседнаха.
Ендер е натъжена защото Ерим и Ийт са заминали за Лондон, за да учат. (Двамата актьори, които изиграха Ерим и Ийт напускат сериала.)

Ендер споделя на брат си, че като е изпращала момчетата е видяла Кая, а той не е искал и да я погледне. Джанер съветва сестра си, че след като обича толкова много Кая, да поговори с него.

-Ще ми прости ли? – пита Ендер, а Джанер ѝ отговаря, че няма как да разбере, преди да е пробвала и я кара да му звънне.

Ендер събира сили и се обажда на Кая, като го моли да ѝ отдели един час, за да му каже нещо, а след това ако иска изобщо няма да се виждат.

Кая се съгласява.

Ендер и Кая се срещат.

Ендер казва на Кая, че много съжалява, а той я пита, дали не е много късно за тези думи? Ендер му признава, че се е омъжила за Халит, за да отмъсти на Йълдъз, Шахика и на него, но всичко е приключило.

-За да ми отмъстиш ли? – изненадана е Кая. – Ти ми изневери, а после ми отмъщаваш?!

-Аз ли ти изневерих?! Когато дойдох да те видя едно полуголо момиче ми отвори вратата и ми каза, че си взимаш душ – обяснява Ендер.

-Стига! Много добре знаеш, че не е имало такова нещо! Същият ден дойдох у нас, а ти беше в леглото, за какво ми говориш? – пита Кая.

Ендер се досеща, че това е работа на сестра му и му казва, че не може да повярва, че Шахика е паднала толкова ниско.

Ендер казва на Кая, че винаги го е обичала и всичко, което е направила е било от гняв и ревност.

-Ийт замина, нека и ние заминем далеч от тук. Кая моля те? – предлага Ендер.

-Как ще стане това? – пита Кая.

Ендер му отговаря, че е готова да се откаже от всичко, заради него! Защото след като е преживяла всичко това е разбрала, че за нея са единствено ценни той и децата ѝ.

Кая ѝ отговаря, че ще си помисли!

По-късно Кая се обажда на Ендер и ѝ казва, че иска да ѝ го каже в очите, затова я пита, дали може да отиде при него.

В офиса Мерт казва на секретарката си, че нито един документ не трябва да отива при Халит, без негово знание уж, за да не се разстройва.

Мерт се интересува, дали са идвали други писма от затвора, защото Керим се опитва да му отмъсти, като го клевети. Затова нарежда на момичето, че ако идват писма от Керим трябва да ги унищожава.

Разбираме, че Мерт си мечтае да застане начело на холдинга на Аргун, но дали Шахика ще му позволи…?

Шахика отива при Халит и му казва, че е дал прекалено много власт в ръцете на зет си.

-Това, че Мерт е тук, няма нищо общо, че ми е зет, просто е добър в работата си – заявява Халит.

-Добре, Халит, аз исках просто да те предупредя! – отвръща Шахика и си тръгва, като си мисли, че трябва да се справи с Мерт.

Шахика си уговаря среща с Мерт в хотела, в който се срещат, а след това казва на помощника си да звънне на Зехра, от непознат номер, за да ѝ съобщи, че мъжът ѝ и изневерява.

Шахика е много изненадана, че вместо Мерт при нея в хотела пристига Зехра.

Шахика е бясна, че планът ѝ не е успял!

Йълдъз и Асуман планират да поемат химическо чистене с малкото пари на Асуман, които тя успя да си получи обратно от Мерт.
Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.