Тв новини

Ето какво ще видим днес (05-ти март) в „Намери ме“ Епизод.775

Шафак отива в къщата на Жулиде и я пита как е, тъй като е разбрал, че е болна. Учителят кани майката на Емирхан на среща, а тя приема. Разбират се да се видят на крайбрежната.

Маджиде отива до стаята на Хюмейра, за да провери защо не излиза от там с часове. Тя обаче се е заключила и отказва да приеме майка си.

Госпожата споделя с Керем притеснението си, че с Хюмейра се е случило нещо.

Керем веднага се качва при сестра си и настоява да му отвори. Младежът е убеден, че Тарък е наранил Хюмейра.

В същото време пиян, Тарък идва в къщата на Рана. Асистентката е доволна, че е постигнала целта си, и е скарала любовника си със съпругата му.

Рана използва момента, че Тарък е в нетрезво състояние, и напръсква костюма му с парфюма си.

На следващата сутрин Тарък се прибира в имението. Хюмейра го заговоря, но той излиза отегчен от спалнята.

Съпругата на Тарък взима сакото му и усеща женския парфюм на Рана. Хюмейра разкрива, че мъжът й се е срещал с друга жена.

Сюрея забелязва, че Керем е тъжен, и го пита каква е причината. Младежът споделя на приятелката си, че е принуден да замрази проекта с детската колекция обувки.

Леман забелязва, че Шафак се преоблича в един от най-хубавите си костюми. Алев й намеква, че вероятно се приготвя за среща.

Маджиде се качва в стаята на дъщеря си и я вижда унила. Когато Хюмейра намята ръката си, господарката забелязва, че на нея има синина.

Съпругата на Тарък се опитва да прикрие случилото се, но Маджиде веднага се досеща, че дъщеря й е станала жертва на домашно насилие.

Маджиде моли Хюмейра да й се довери. Младата жена обаче изпада в нервна криза и започва да разхвърля предметите в стаята си.

Подобно на Шафак, Жулиде също е в трепетно очакване за срещата си с учителя. Майката на Емирхан обаче дори не подозира за това какво замисля Леман.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.