Тв новини

„Не ме оставяй“: Съла се кара с Мелтем, заради Тарък

Тарък казва на Мелтем, че няма да се разведе с нея, тя трябва обаче да прояви съчувствие към Съла и да й даде време да се възстанови, за да й се възвърна спомените. Тарък иска да прекара нощта със Съла, Мелтем  се съгласява. Сахер и Арзу се нахвърлят върху Тарък като го обвиняват, че е изоставил Мелтем и се отдал изцяло на  Съла. Той ги успокоява че няма намерение да се развежда с Мелтем, но ще изчака Съла да се възстанови, за да й каже че е женен за друга.  Съла чува какво разговарят. Тя се чуди защо не я искат в дома Арзу и Сехер. Тя бяга от дома. Тарък  тръгва след нея, тя се упреква, че в миналото е дала на Аслан акции и по този начин е навредила, но сега е  сигурна в действията си и ще направи всичко възможно за да поправи станалото.

Има голяма катастрофа. Зейнеб и Емре заминават бързо и помагат на едно малко момиченце. Бора е впечатлен какво добра сработка има между тях. Lедат и Джансу разговарят и Джансу му съобщава че няма никакво намерение да се отказва от любовта си към Емре. Двамата наблюдават добрата координация между Зейнеп и Емре, когато се грижат за пациентите.

Садък, Аслъ и Хюлия са на вечеря в къщата на Зейнеп и  Бора. Разговарят,  а Бора казва, че ще е много доволен ако двамата със Зейнеб имат дете. Когато  Аслъ предлага на бора да осиновят дете, той с ярост заявява, че не желае чуждо дете. Семейството на Тарък продължава да се отнася много лошо със Съла. Тя не може да разгадае каква е причината, тя  решава през нощта да провери дали Тарък е там, но се е сблъсква с Мелтем, която не иска да отворя вратата, въпреки настойчивото желание от страна на Съла. Двете се скарват Сахер и Арзу чуват гласовете им. Арзу се чуди докога няма да разреши проблема, който съществува между тях. Какво решение ще вземе Тарък?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.