Политика

Млад депутат си глътна езика от притеснение на трибуната

Кадър БНТ

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Радослав Василев се притесни при първата си изява в парламента и направи възможно най-безсмисленото изказване, което се е чувало наскоро в Народното събрание.

Той очевидно се притесни, като излезе на трибуната, за да защити създаване на комисия за решаване на кризата в енергетиката.

Разбира се, от ГЕРБ прихнаха в смях.

Точните думи на изказването му бяха:

„Ние неколкократно предлагаме решения за изчакване на повишаването на цената на тока. Но КЕВР ясно показа, че .. увеличи цените. Искахме… Момент. Бих искал… това е едно решение… Извинявайте… През последните 12 години бяхме свидетели на постоянни манипулации и машинации, пропуски в сферата…ъъъ.. на енергетиката… Бяхме свидетели… Това, което искам да кажа… Добре, прощавайте. Исках… Извинявайте“.

Радослав Василев е на 29 г, роден е в Раднево. Той е трети в кандидат-депутатската листа на коалиция „Продължаваме промяната“. Винаги се е вълнувал от политиката, но не е членувал в политическа партия до момента. Казва, че в Кирил Петков и Асен Василев е припознал лидерите, които ще променят България. Вярва, че е възможно корупцията да бъде заличена от живота на българите.

Радослав завършва ПГСАГ „Лубор Байер“ в Стара Загора. След това учи бизнес икономика в УНСС. Записва магистратура по публичен мениджмънт в Нов български университет и учи по програма „Еразъм“ в университета в Бреша, Италия. Програмата, по която се обучава е „Лидерство и публичен мениджмънт“.

Успоредно с обучението си, Радослав се занимава с маркетинга и търговията на две големи български компании. След като завършва обучението си в Италия, се завръща в Стара Загора, за да развива семейния бизнес, който е в областта на външната и печатна реклама и недвижимите имоти.

Харесвам работата си, защото в нея има голям потенциал за развитие, казва Радослав Василев.

Благодарим за вашете внимание, ако подкрепяте Кирил Петков за премиер на република България може да се присъедините към ФЕН ГРУПАТА му тук – (3) Кирил Петков – ФЕН ГРУПА | Facebook