Тв новини

bTV спира излъчването на „Опасно изкушение“ на 17 декември


bTV  ще спре излъчването на сериала на 17 декември, петък. Сериалът ще направи пауза повече от две седмици преди да продължи транслирането си от 20 часа. На 3 януари ще се поднови излъчването на поредицата.Националната телевизия прави всичко това, заради Новогодишната си програма.

Какво ще видим след прекъсване на сериала?

Йълдъз постига целта си и унищожава връзката на Зехра и Кемал

Йълдъз се договаря с Кемал, в кой хотел да се видят. В хотела пристига Йълдъз. Тя  нарежда на Емир да следи кой влиза и моментално да й съобщи. Идва и Кемал. Ендер звъни на Халит за да му каже, че Кемал и Йълдъз са на среща. Тя му казва да се отправи в посока хотел „Бум“. Ендер  добавя, ако не се интересува, с кого се вижда жена му, да не идва.

Емир се отправя да види дали в таксито наистина са Ендер и Джанер.Той се крие и внимателно оглежда ситуацията. Ендер се обажда и на Зехра. Пита я знае ли къде се намира сега Кемал? Ендер вика и Зехра в хотел „Бум“.

Йълдъз се разправя с Кемал в хотелската стая и му казва че не знае какво прави? Защо и й светнал този номер с треньора, та да не може да ходи вече на фитнес?

Кемал й казва че е направил всичко това, защото я обича. „Ако ме обичаше нямаше да се ожениш за Зехра“ казва Йълдъз и допълва, че й е омръзнало да се е прикрива и много страда за него. И му казва, че много го обича. Кемал иска да я вземе в прегръдките си, споделяйки,че не може повече да издържа на това, което чува. Двамата започват да се целуват, Йълдъз иска извинение, тя отново го прегръща, и тръгва нанякъде. Кемал пита къде отива, тя му отговаря, че отива да се подготвя, защото дълго време е чакала този момент. Кемал започва да се съблича и да си маха халката.

Йълдъз влиза в съседната стая. Там се намира друго момиче полуголо. Йълдъз звъни на Емир и пита дали Халит е пристигнал, тя му казва да я информира незабавно, когато пристигне. Халит  се появява. Пристига и Зехра, те се отправят към стая номер 230 в хотела. Йълдъз се провиква от другата стая: „Идвам миличък, изчакай още секундо“ и води полуголото момиче с нея, докато към стаята се приближава Халит и Зехра. Те чукат на вратата,полуголото момиче отваря и всички виждат разсъблечения Кемал. Халит и Зехра са втрещени.

Зехра се втурва към него и му казва: „Бъди проклет“. Халит крещи: „Гаден изменник, как можа да погодиш такъв номер на дъщеря ми“. Кемал казва, че не е изневерил на дъщеря му, а през това време Йълдъз се измъква от хотела. Халит казва, че Зехра незабавно трябва да се разведе с този човек.

Ендер продължава да настоява, че Йълдъз е била в хотела. Тя уверява Халит, че с  очите си е видяла Йълдъз. Ендер и Халит отиват да проверят камерите за видеонаблюдение на хотела и Ендер му показва Йълдъз, която слиза от таксито.

Ендер се чуди на Халид как все още се доверява на Йълдъз след като вижда на видеото, че Йълдъз е била в хотела и тя участва в капана на Кемал. Кемал се кълне на Зехра, че не й е изневерил. Зехра казва на Кемал повече да не се появява на пътя й. Кемал е бесен, не може да се помири, че попаднал в такъв капан. Той знае и кой е човекът, който му направи капана. Това  е Йълдъз. В таксито Емир разговаря с Йълдъз, той я пита – осъществи ли това което желаеше? Йълдъз отговаря ,че всичко се е получило много добре. Емир пита Йълдъз какво са правили в хотела, ако всичко е минало нормално?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.