Тв новини

„Не ме оставяй“: Зейнеп се готви да направи аборт


Тарък отива при Съла.Тя не го пуска да си тръгва, но той й казва, че не може да остане при нея. Тя разбира, че има нещо нередно зад дистанцираното му поведение, но не може да отгатне каква би била причината. Джингиз е бесен на Тарък, че не е с жена си, а се занимава с бившата си съпруга, която е довел в имението.

Зейнеп тръгва на среща с Аслъ. Споделя с нея, че е взела решение да направи аборт. Аслъ й е ядосана, че не е  казала това на Емре. Бора издирва Зейнеп и е сигурен, че тя е отишла при Емре в болницата. Той е агресивен към Емре, но в тоя момент идва Зейнеп.

Тарък е готов на всичко само и само Съла да може да върне паметта си, а семейство Саяр не желаят да сядат на една маса със Съла.

Тарък е заблуден от Мелтем. Тя му казва, че се е отказала от наследството на баща си и е останала без пари и без дом. Тарък съчувства на Мелтем и й казва да тръгне с него в имението. Джингис е ядосан на Съла. Тя се мъчи да го умилостиви като му поднася десерт, който той харесва. Но той изхвърля храната в градината.

Джансу е в болницата и разговаря с Емре. Тя казва, че знае, че Емре обича Зейнеп, но той отговаря че е настъпил момент за промяна в живота му. Зейнеп е готова да разкаже на Емре какво се случва с нея, но като вижда че той разговаря с Джансу, се отказва. Тя е решена да направи аборт и се обажда на лекаря в клиниката.

Мелтем и Тарък са в имението. Съла се ядосва на Мелтем и иска да напусне дома наТарък. Села не желае Мелтем да се бърка в отношенията им.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.