Тв новини

„Опасно изкушение“: Бай, бай, Кемал!


Ендер се чуди на Халид, как все още се доверява на Йълдъз след като вижда на видеото, че Йълдъз е била в хотела и тя участва в капана на Кемал. Кемал се кълне на Зехра, че не й е изневерил. Зехра казва на Кемал, повече да не се появява на пътя й. Кемал е бесен не може да се помири, че е попаднал в такъв капан. Той знае и кой е човекът, който му направи капана. Това  е Йълдъз. В таксито Емир разговаря с Йълдъз, той я пита – осъществи ли това което желаеше? Йълдъз отговаря, че всичко се е получило много добре. Емир пита Йълдъз какво са правили в хотела, ако всичко е минало нормално?

Тя отговаря че Ендер и е подготвила капан, за да се разведе с Халид. Емир е доволен, че е помогнал за доброто на Йълдъз и Емир й казва, че винаги може да разчита на нея. Йълдъз подчертава, че всичко трябва да си остане между тях. Зехра се сърди на Ендер затова, че тя е знаела, че Кемал й изневерявала и не й е казал. Защо директно е съобщила на баща й, а не на нея. Зехра казва, че тя е унищожила живота й. Ендер я поправя, че нейния живот не започва и не свършва с Кемал. Зехра пита Ендер как е научавала за това, което върши Кемал. Ендер подчертава,че от много отдавна го  следи.

Йълдъз се прибира в имението и казва на Айсел, ако някой я пита къде е била да отговори, че през целия ден си е била вкъщи. Халит й звъни и я пита къде е, тя казва: че къде мога да бъда – вкъщи, разбира се.

Джанер спори с Ендер и се чуди как Йълдъз е успяла да ги изиграе и че тя ще се окаже по-умната от тях. Джанер съзнава, че в момента, в който му поиска телефона, той е разбрал, че това е игра, за да го заблуди. Йълдъз перфектно си е изиграла играта. Ендер признава че Йълдъз ги е измамила.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.