Актьори

Бергюзар Корел – неузнаваема за нова роля


Обичаната турска актриса Бергюзар Корел промени драстично имиджа си за новото си екранно превъплъщение. 40-годишната Корел изпълнява главната роля в детективската драма „Възел“, която е първият оригинален турски проект за дигиталната платформа „Amazon Prime“.

Опитната актриса ще влезе в образа на телевизионна водеща на криминално предаване, наречено „Една истина“, занимаващо се с разследвания на убийства и безследно изчезнали хора. В актьорския състав влизат също и популярните й колеги Джанер Джиндорук и Серкан Алтунорак. Снимките на осем серийната поредица,  продуцирана от компанията „OGM Pictures“, вече са в разгара си, а премиерата й се очаква през 2024 г.

Сюжетът: Неслихан Турхан е известна журналистка, станала любимка на зрителите заради своята честност и безкомпромисност в разследването на заплетени криминални случаи. Животът й обаче се променя внезапно, след като единственият й син Джан е обвинен в убийството на приятелката си Лейла. Неслихан е изправена пред най-трудното решение в живота си – да тръгне по следите на убиеца, опасявайки се, че той може да се окаже Джан.

Наскоро приключиха снимките и на друга продукция с участието на Корел, предизвикваща любопитството на многобройните й почитатели. Във филмовата лента „10 секунди“, предназначена за дигиталната платформа „Sky Film“, Бергюзар и младата й колежка Биге Юнал си поделят главните роли на майка и училищен психолог. Малката талантлива чаровница Дефне Бурназ се превъплъщава в образа на екранна дъщерята на Бергюзар.

Корел се завърна на снимачната площадка, след като през 2021 г. роди третото си дете. Преди да забременее за трети път тя изпълнява главната роля в романтичната лента „Любовта дава живот“ (2019 г.) в партньорство с Енгин Акюрек.

Скоро след поява на дъщеря им Лейля, Корел и дългогодишният й любим Халит Ергенч взеха решение да се установят в Лондон и да се завръщат в своята родина за професионалните си ангажименти. Звездната двойка, чиято любовна история започна на снимачната площадка на хитовия сериал, „1001 нощ”, сключи брак през 2009 г. и има и двама по-големи синове – Али и Каан.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.