Тв новини

Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 24 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.24 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 27 август 2023 по bTV.

Годежът на Зейнеп и Енгин предизвиква въпроси в главата на Дуан за това дали не е несправедлив към Йълдъз. Ендър се паникьосва малко, но не го показва. Тя моли Джанер да каже на Кумру, за да може Хандан да разбере от брат си, дали годежа му със Зейнеп е истински.

На следващият ден Джанер съобщава новината на Кумру, а тя казва на майка си. Естествено Хандан веднага търси сметка за станалото на брат си.

Кумру харесва д-р Селим и решава да не му разкрива, коя е всъщност и се представя за бедно момиче. Кумру моли Джанер да я придружи на шопинг, защото иска да си купи обикновени дрехи. Скромно облечена със симид в ръка, Кумру отива да благодари на д-р Селим.

Ендер прави план как разкрие да лъжата на Йълдъз, че годежът на Енгин и Зейнеп е фалшив, и да ѝ отмъсти за наградата.

Късно вечерта Дуан звъни на дъщеря си, но вижда, че телефонът ѝ е вкъщи. В този момент влиза Джанер, а Дуан го пита, дали знае къде е Кумру, а той му отговаря, че не я е виждал, но може да е при някоя приятелка.

-Звъннете на Хандан, може да е при нея – добавя Джанер.

-Не искам да притеснявам вайка ѝ!

-Спокойно след малко ще се върне, доста е изнервена!

-Е, то кой не е?!

Действието прескача в заведението, където доктор Селим почерпи Кумру с шкембе чорба и стават да си тръгват. Селим ѝ предлага да я закара до общежитието, но Кумру му казва, че няма нужда, тя ще се оправи някак си. Селим ѝ дава пари, за да си хване такси.

-Наистина не знам какво да кажа! За първи път някой в живота ми ми помага така! Много ти благодаря!

Лекарят дава визитната си картичка на Кумру и ѝ казва, да се свърже с него, ако болките ѝ не отминат.

Ендер идва при Дуан и го пита, дали няма да си ляга, а той отговаря, че ще изчака Кумру да се прибере, защото си е оставила телефона и е много притеснен. Ендер му казва, че ще изчака с него, но той ѝ казва да си ляга.

-Дуан, мислиш, че аз съм виновна за станалото, така ли?

-Не съм казал такова нещо!

-Не си казал, но поведението ти го показва!

-Възможно ли е, Йълдъз да се е виждала с Енгин, заради Зейнеп?

-Ако беше така Йълдъз нямаше да се крие! Годежът на Зейнеп и Енгин е пълна измислица, защо не искаш да ме разбереш?!

Дуан ѝ казва да приключат с въпроса, а Ендер му отвръща, че няма да приключат, докато той продължава да я обвинява. Защото като му е разказала, той въобще не се е усъмнил, а сега е започнал, и реакцията му я обижда.

Обидена Ендер се качва в стаята си.

Кумру се прибира, а Дуан ѝ отваря вратата и я пита, къде е била, а тя му отговаря, че е ходила да тича.

-Виж се, как изглеждаш, ти не излизаш в такъв вид! Ще ми кажеш ли какво става?

-Ядосах се и излязох да потичам!

-Повече няма да излизаш без да ми се обадиш!

Кумру му отговаря, чу той трябва да ѝ покаже, че означава нещо за него и когато взема решения за майка ѝ, да я попита за мнението ѝ.

Действието прескача на следващия ден. Йълдъз пие кафе в градината, а Седаи, които се приготвя да води Халит Джан на училище я пита, дали има новини от съседите. Йълдъз му отговаря, че все още не, но нарочно е седнала тук, за да я видят, защото знае, че Ендер ще се появи.

След малко в съседната градина се появява Дуан, който казва на Йълдъз, че иска да види дъщеря си и я пита, дали тя ще я доведе или той да дойде да си я вземе.

-Извинявай, но не я пускам в дома ти! След като искаш, ела ти!

-Защо?

-Вече си женен, не ме карай да говоря повече, но след като искаш да я видиш, ела!

-Добре, ще дойда след малко!

Йълдъз влиза бързо вътре и паникьосана казва на майка си и сестра си, че след малко Дуан ще дойде.

-Не разбирам, защо е тази паника! – казва Зейнеп.

-Какво като идва, нека дойде! – отвръща Асуман.

-Той идва при дъщеря си! – казва Зейнеп.

-Не идва само при дъщеря си, а иска да хвърли един поглед и към мен! Може би иска да ни провери?! – казва Йълдъз.

-Какво ще ни проверява? – пита Асуман.

-Мамо, нали снощи направихме годежа, ще проверява, дали е истински? – пояснява Йълдъз и добавя. -Зейнеп, ти си сгодена и трябва да изглеждаш много развълнувана, а ти мамо, нали даде дъщеря си на богаташ, трябва да изглеждаш много доволна от това! Влезте в роли и не се издавайте!

-Добре скъпа, ще се усмихвам и повтарям, че съм щастлива! – казва Зейнеп.

Дуан пристига в дома на Йълдъз и поздравява Зейнеп с годежа.

-Енгин е много почтен човек, няма да измами дъщеря ми! Сега Йълдъз е наред! – казва Асуман.

-Аз съм свободна, измамена съпруга и имам право на всичко! – казва Йълдъз, а Дуан ѝ казва да отидат при детето. Йълдъз оставя Дуан при Йълдъз Су и тръгва да излиза, а Дуан я пита, дали няма да остане, а тя му отговаря, че не заслужава да я вижда.

В същото време Кумру разглежда информацията за доктор Селим в интернет. Тя разбира, че той не се интересува от пари и богатство, и си казва, че точно такъв мъж търси.

Джанер влиза в стаята на Кувру и я пита къде ходи, защото снощи вуйчо ѝ и Зейнеп са се сгодили. Кумру е изненадана! Джанер я моли да говори с майка си и вуйчо си, за да разберат какво става!

-Джанер, успокой се, след като аз не знам и мама не знае!

-Добре тогава разкажи ѝ, за да разберем подробности!

-Точно сега съм заета, а ти взриви бомбата! – ядосва се Кумру.

-С какво си заета?

-Трябва да дойдеш с мен по-магазините!

-Боже, във всички магазини те познават, защо съм ти аз?!

Кумру обяснява, че те са за луксозни стоки, а тя иска нещо по-обикновено, защото има проект със социална насоченост и иска да изглежда като обикновено момиче, което припечелва по-малко и се оправя само в живота.

-Не ми прилича на социален проект, а на фантастика! – казва Джанер, но обещава да ѝ помогне.

Кумру се среща с майка си и ѝ казва, че Зейнеп и вуйчо ѝ са се сгодили. Естествено Хандан е шокирана и веднага отива при брат си, за да провери какво е станало. Хандан търси сметка за станалото на брат си, но за щастие Енгин не се издава.

Кумру отива с Джанер, за да си купи обикновени дрехи, за да може да прилича на момиче, което едва свързва двата края.

-Кумру, дали нямаш наченки на шизофрения и не виждаш хора, които постоянно те следят?! – притеснен е Джанер от поведението на Кумру.

-Нямам Джанер! Нали ти обясних?!

-Няма да издържа ако се появи още един луд в живота ми! – казва Джанер, а след това избира дрехи на Кумру, с които да изглежда, като бедно красиво момиче.

Ендер решава да си отмъсти на Йълдъз за наградата и се среща с позната, която прави кампания, която има за цел известните хора да си продадат дрехите, които не носят за благотворителност. Ендер казва, че и тя ще се включи и веднага ще ѝ изпрати част от дрехите си. Ендер ѝ предлага да потърсят Йълдъз, защото тя има много прекрасни тоалети. Жената обещава да ѝ се обади.

Хилял отива при Дуан и му казва, че иска да работи отново с него, но Дуан е категоричен, че не може да работи с нея, защото ѝ няма вече доверие.

Хилял ядосан напуска кабинета на Дуан, като се заканва, че никъде няма да ходи, докато не покаже истинското лице на Ендер.

Кумру пробва дрехите, които купиха с Джанер. Влиза Езги, а Кумру я пита как изглежда.

-Добре, но сякаш не сте вие! – отговаря жената.

Кумру пита Езги, ако иска да благодари на някой, какво ще занеса, а Езги ѝ отговаря, че тя няма да одобри, това което тя ще занесе.

-Симид! – отговаря Езги.

-Добре, това ми хареса! – отвръща Кумру.

Преобразена със симид в ръка Кумру отива в болницата при доктор Селим. Селим се радва, че тя му е донесла симид. Той я пита, дали си е намерила работа, а Кумру го лъже, че след малко има интервю за работа. Докторът предлага да я закара.
Йълдъз казва на сестра си, че покрай наградата, която спечели, стана известна и постоянно я търсят, а сега искат тя да даде някой от тоалетите си за благотворителност и моли Зейнеп да ѝ помогне да изберат, кои да даде.
Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.