Актьори

Алп Коркмаз напусна „Опасни улици“


Поредно напускане в екипа на „Опасни улици“ (Arka Sokaklar). Полицейският сериал, превърнал се във феномен през последните 16 години, излъчи юбилейния си 600-ен епизод миналия петък, 22 октомври, по турския KanalD. Заедно с това обаче с екипа се раздели един от изпълнителите на главните роли…

Али Коркмаз, изпълнявал ролята на комисар Али в „Опасни улици“ от самото начало на сериала досега, напусна актьорския му състав. Героят на 40-годишният актьор бе занулен и изваден от сюжетното развитие, бивайки убит по време на поредната полицейска акция на екипа на татко Ръза.

Оказа се обаче, че напускането на Али Коркмаз не е било планирано по сценарий. Договорът на актьора с продуцентската компания, стояща зад реализацията на „Arka Sokaklar“ – Erler Film, е бил изтекъл, като той не е пожелал да го поднови. Али е предявил претенции за повишаване на заплатата му – седмичния му хонорар, на които обаче е било отказано. Така той е решил да не продължава договорните си отношения с екипа на „Опасни улици“. Тази новина разочарова милионите фенове на сериала.