Актьори

Толга Саръташ оглавява нов сериал


Толга Саръташ оглавява нов сериал! Един от най-харесваните турски актьори, познат с ролите си в сериалите „Великолепният век“ (Muhteşem Yüzyıl), „Слънчеви момичета“ (Güneşin Kızları) и „Обещание“ (Söz), предстои да изненада милионите си фенове по света с нова професионална изява на телевизионния екран.
30-годишният Толга е подписал договор с продуцентската компания доайен Ay Yapım да изиграе главната роля в неин нов сериал през телевизионен сезон 2021-2022 г. в Турция. Проектът ще се излъчва по FOX, като на режисьорския му стол застава Гьокхан Хорзум, участвал в заснемането на един от най-успешните сериали за последните 4 години в южната ни съседка „Пропаст“ (Çukur).
Напомняме, че последните изяви на Толга Саръташ бяха както следва – на малкия екран в криминалето от есента на 2020 г. „Повреда“ (Arıza), а на голям – в игралния филм „Лек път“ (Yolun Açık Olsun) с Енгин Акюрек.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.