Актьори

Бестемсу Йоздемир е в болница


Бестемсу Йоздемир уплаши многобройните си фенове с настаняването си в болница! Младата актриса, позната на българските зрители с ролята си в драмата „Мерием“ (Meryem), е изпитала сериозни проблеми с бъбреците си, поради което ѝ се е наложило да потърси лекарска помощ.

29-годишната звезда, известна още с изявите си в сериали като „Черни пари и любов“ (Kara Para Aşk), „Гълъб“ (Güvercin) и „Скорпион“ (Akrep), наскоро бе забелязана в двора на частна болница в истанбулския квартал Маслак. Бестемсу не бе в състояние да върви сама, като затова бе сложена в инвалидна количка и ѝ асистираше нейна близка. Пред забелязалите я репортери Йоздемир заяви, че от пет дни насам има проблеми с бъбреците си и не се чувства добре. Увери обаче, че състоянието ѝ се подобрява. Самата тя сподели свое selfie от болницата, седейки в инвалидната количка, със следното описание: „Слязох да се повозя с новата си кола„, отнасяйки се с чувство за хумор към неразположението си.

Напомняме, че последната изява на Бестемсу Йоздемир на малкия екран в Турция бе в лятната драма „Нашата тайна“ (İkimizin Sırrı), която се провали и приключи. С пожелание за бързо възстановяване!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.