Любопитно

5 прителки, от които се нуждаете


Помислете за приятелките около вас: еднакви ли са всички?

Всяка от тях е различна и предпочитате компанията им в зависимост от ситуацията. В тази статия ще категоризираме 5 типа приятелки, от които се нуждае всяка жена, според сайта MyVidin.com.

Слушателка. Готова да ви изслуша без да ви съди, по всяко време. Винаги е до вас. Понася нервните ви кризи и плачете на нейното рамо. Имате нужда от нея, отнасяйте се добре към такава приятелка. Тя ще ви окаже подкрепа в трудни за вас периоди.

Жестока и честна. Смело критикува новата рокля, или гаджето ви. Само тя има смелостта да ви каже в лицето, че сте напълнели, или сте станали непоносима напоследък.

Модна последователка. Ако се чудите какво да облечете и с кои аксесоари да комбинирате облеклото за вечерното парти, тя ще ви помогне със своите знания в сферата на модата. Незаменим съветник при пазаруването.

Приятелка за диети. Тя споделя идеята ви за сваляне на килограми. Придружава ви във фитнеса. Поръчвате си заедно салата за обяд или вечеря. Мотивира ви и ви подкрепя.

Приятелка-майка. Когато сте болна ви съветва какви лекарства да пиете. Всеки ден е до вас, докато оздравеете. Дори ви приготвя топла супа.