Тв новини

Зрителките ахнаха от саможертвата на Денис в „Един за друг”


„Тези, които имат брада, ще ме разберат. Но и тези, които не се отказват, също ще ме разберат”.

С тези думи Денис от романтичния формат „Един за друг” спечели сърцата на зрителите на Нова телевизия. А това, което му се случи в последния епизод на предаването, беше да изгуби емблематичната си брада.

Един за друг

Мъжете в шоуто трябваше да отговарят на „женски” въпроси за астрология, сериали, козметика и други подобни. Който не познае, трябваше да премине през една козметична процедура. Денис не се справи особено добре, което доведе първо до боядисването на косата му в зелено и червено.

Един за друг

Макар жена му Дарина доста внимателно да избягваше наказанието да е бръснене, в крайна сметка не остана друг избор. Данис можеше да се откаже и да спаси брадата си, която отглежда цели 6 година. Половинката му пък се оказа, че не го е виждала голобрад и също доста се развълнува от случката.

Един за друг

Сериозната жертва заради любовта предизвика много интересна реакция в зрителите. Фенките оцениха жеста на Денис, но освен това откриха, че той е по-хубав без брада:

„100 пъти по-хубав е без брада! Не съжалявай, Денис! Излъчването ти стана някак по-свежо и интелигентно! И браво за смелостта и решението! Тъкмо кожата на лицето ти малко ще си отдъхне.”

„Сто пъти по-хубав без брада стана Денис!И по-млад!Тая брада и го загрозяваше, и го състаряваше!”

„Лелее, без брада е голям сладур.”

Денис обаче доста се натъжи от раздялата с лицевото си окосмяване. Колкото и да го успокояваше половинката му, че брадата пак ще израсне, той си беше съкрушен.