Лайфстайл

Мара Отварачката се разхожда с чанта за 40 бона, къта гардероб за милиони


Попфолк звездата Мария се фука с чанта за 40 бона. Изпълнителката сподели снимка в профила си, на която позира в розова рокличка и чехли, а до нея небрежно е поставено марковото бижу.

Става дума за изключително скъпа лимитирана серия чанти, цената на която варира от 15 до 70 хил. лв.

Кожа

Конкретният модел на миньончето може да бъде намерен за около 40 хиляди на черно. С подобен аксесоар се фукат редица от най–известните звезди по света. Става дума за най-желаната чанта на суперскъпия световен бранд модел Бъркин.

Кръстена е на актрисата Джейн Бъркин. Този модел вечна чанта се предлага в много цветове, материали и размери, а цената й зависи от всички тези компоненти. Така или иначе дори най- базовият текстилен модел е на стойност над 4000 лв., цена, непосилна за обикновения човек.

„Готин ден, любими“, написа певицата под снимката. Аутфитът на звездата не остана незабелязан от последователите й, като част от тях обърнаха внимание на коженото бижу. „Подобна чанта не е за всеки, но на звезда като вас определено й отива“, написа верен фен на Мария.

„Миро определено ви глези с подаръци“, написа в нета друга последователка на Мария. Самата певица многократно е споделяла, че Миро не пести средства и постоянно й прави скъпи изненади.

Кеш

Мария е сред звездите у нас с един от най-скъпите гардероби. Тя постоянно демонстрира дрехи от последните колекции не само в клиповете си, но и във всекидневието. Според светската клюка в гардероба на звездата има тоалети за над милион.

Само тоалетът от последната снимка на певицата е за над 4000 лв., без да се слага в сумата цената на чантата, пише „Телеграф“.

Мара Отварачката се разхожда с чанта за 40 бона, къта гардероб за милиони