КриминалноЛюбопитно

Зловеща версия! Дебора била накълцана заради отпор да стане проститутка


Нито ревност, нито интимни отношения със садиста Георги не стояли зад зверството, кълнат се заралии

Отказ да стане компаньонка в страната, а след година – в Нидерландия или Белгия, стоял зад зверството върху 18-годишната ученичка Дебора Михайлова. Тази зловеща версия разпространяват от уста на уста заралии, познати и на девойката, и на садиста, упражнил насилието върху нея – Георги Николаев.

Според информация на източници от Lupa.bg прокуратурата в Стара Загора вече е започнала да рови по-надълбоко из причините за кълцането и стригането на Дебора – почерк, запазен за местните мафиоти от десетилетие насам, в търсене на основите на банда за трафик на хора, склоняване към проституция и износ на жива плът за Западна Европа.

Мълви се, че само за последните 2 години, откакто ковид отпусна лапите си и рестрикциите за пътувания лека полека паднаха, заралийките, отмъкнати от сводническите банди и принудени да продават телата си навън, били над 50. Предимно на възраст между 18 и 25 години.

А схемата била много проста – всички потенциално угодни за клиентите млади момичета се „скаутвали“ в местните дискотеки от охранители като Георги, които винаги били добре облечени, с тренирани тела, с изрядни усмивки.

Гардовете на фолк певачките омайвали наивните девойки, започвали дори връзки с тях (въпреки че също като Георги у дома се грижат за семейства и невръстни деца), след което започвал и шантажът с голи снимки, увещания за добри доходи и в крайна сметка, оплитане в мрежите на сводниците.

Всяко дърпане, всеки отказ на вече набелязана и сочена за поддала се жертва се третирало сурово – именно с остригване, твърдят още запознати с гнусните престъпления. Тъкмо за този дългогодишен параф на бандитите, прилаган върху младите жени в Стара Загора, алармира и местната миска – Божидара Овчарова в Тик-Ток видео преди ден, обиколило мрежите в цялата страна.