Тв новини

Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 56 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 56 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 август 2023 по bTV Lady.

Как ще мине вечерята за рождения ден на Асия?

Асия продължава да играе своята игра с Волкан и Дерин. Какво ще поиска Гюнюл от Асия?

Как ще премине меденият месец, за който не казват на никой на Нил и Селчук?

Асия излиза от тоалетната и казва на Волкан да каже на жена си, че между тях няма нищо, за да спре да я напада.

Асия казва на Волкан, че отива в болницата и като го потупва по рамото му му пожелава да има търпение с жена си.

Волкан излиза в градината на заведението, а Дерин тръгва след него. Бесен Волкан казва, че вчера са говорили за всичко това и я пита, какво иска от него, защо постоянно го следи. Защо е тръгнала след Асия в тоалетната и дали ѝ е казала да се държи по-далече от него.

-Дерин, какво може да направим тук с Асия, тук постоянно е пълно с хора, а и с Асия се срещнахме случайно! Това е всичко! Успокой се! Дерин, не се дръж така, все едно аз постоянно ти изневерявам! Ако си мислиш, че ти изневерявам, върви си! Ако аз мислех така за теб, веднага щях да си тръгна! Запомни това!

-Аз няма да ти изневеря! Няма!

-Тогава разбери, че аз също не ти изневерявам! Моля те!

-Добре! Волкан, ти трябва да отидеш на вечеря днес!

-Как?!

-Али ще се радва и очаква ти да се присъединиш към тях! В тоалетната Асия ме помоли да бъда по толерантна към вашите отношения с Али.

Али и Волкан изненадват Асия с вечеря вкъщи.

Междувременно Дерин обвинява майка си, че е виновна за края на брака ѝ с Волкан.

-Ти ме хвърли в една бездна и колкото повече се опитвам да се измъкна, толкова по-дълбоко потъвам – казва тя на Гюнюл, преди да я помоли да напусне работата си в болницата.

Дерин признава, че Асия я изнудва с видеозапис, който асистентката ѝ е направила, когато Онур я целува.

Гюнюл я съветва да покаже видеото на Волкан, за да обезоръжи Асия.

Асия предлага на Али и Волкан да отидат заедно на спа център утре в Сапанджа, за да си починат и отпуснат.

Асия пита Волкан какво ще направи, ако разбере, че Дерин ѝ изневери. Той е категоричен: ще се разведе с нея и ще вземе дъщеря им.

Асия става от масата и изпраща гласово съобщение на Дерин, че ще публикува видеото, и че преди малко тя е попитала Волкан какво ще направи ако разбере, че тя му изневерява, а той е бил категоричен, че ще се разведе и вземе дъщеря си.

Дерин казва на майка си какво възнамерява да направи Асия, а Гюнюл отговаря на съобщението на телефона на дъщеря си: „Не прави това, тя ще си тръгне!“

Гюнюл казва на дъщеря си, че се страхува, че Асия може да ги заплашва постоянно с това видео.

Действието се пренася пред дома на Асия, където тя изпраща Волкан и го пита, дали ще каже на Дерин, че утре ще ходят тримата на спа. Волкан отговаря, че не, а Асия му казва, че така е най-добре, защото тя не разбира техните отношения и може отново да реши да я убие. Волкан я успокоява като казва, че няма да допусне това.

Асия благодари на Волкан за прекрасната вечер и го целува по бузата.

Волкан е щастлив от неочакваната целувка, която получи от бившата си жена.

Селчук и Нил събират багажа си и вечерта заминават на меден месец без да кажат на никого.

На сутринта Волкан съобщава на Дерин, че ще заведе Али на едно място, за да си почине с него през почивните дни, и я предупреждава да не го преследва.

Гюнюл рано сутринта пристига в къщата на Асия.

-Ще те накарам да паднеш в тези капани, които сама си заложила! – уверява я Гюнюл, като я предупреждава, че няма да спечели, и я моли да изтрие видеото.

Асия казва, че ще го изтрие, ако тя и дъщеря ѝ си тръгнат от Текирдак без Волкан.

Гюнюл ѝ казва, че я е предупредила и тръгва да си ходи, когато телефонът на Асия звъни.

-Добре, Волкан, аз съм готова! Ти вземи Али и Ипек от училище и тръгваме към Сапанджа! – казва високо Асия, за да е уверена, че Гюнюл я е чула.

Гюнюл се обажда на Волкан и му казва, че иска да поговори с него, но той ѝ казва, че заминава с Али на почивка за почивните дни. Гюнюл е бясна, че е с вързани ръце, заради видеото, което има Асия.

Асия е в болницата и се връща в стария си кабинет. Джерен моли Асия да ѝ каже къде е Селчук, защото телефонът му е изключен, а в рестораната са ѝ казали, че той е заминал за няколко дни. Асия ѝ разкрива, че ще отсъства за няколко дни с Нил и я съветва да не се впуска в игрите на Дерин и да се съсредоточи върху бебето си.

Нил не може да се справи с напрежението, че Селчук ще стане баща.

-Аз заминах на хиляди километра, за да забравя, че мъжът, за който се омъжих скоро ще стане баща, но не мога! – признава Нил на Селчук.

Селчук ѝ припомня, че са говорили за това и тя е приела ситуацията. Нил моли Селчук да я разбере и го вбесява, като го пита, а той как ще се чувства ако тя е бременна от друг.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.