Тв новини

„Златно момче“: В ръцете на Сейран са снимки, на който Ферит се целува с момиче

Сейран отново излиза на разговор със Суна, опитва се да й обясни, че не се доверява на Ифакат. Също така изразява увереност, че Кая й е направил предложение под влиянието на тази жена. Сейран дава за пример колко е трудно да се омъжиш за нелюбим мъж. Суна й отвръща, че тя с Ферит са успели да преодолеят всички трудности и истински да се влюбят един в друг – защо тогава и те да не могат?

След това Суна отново се спуска към разсъждения, че никой не се съобразява с нейното мнение и желания. Уморила се е да зависи от мнението на околните, защото и тя иска да бъде щастлива и независима. Моли Сейран да не й пречи и да й позволи да извърви сама своя житейски път, макар и да е изпълнен с препятствия.

Неизвестен хвърля на Сейран снимка от нощен клуб, на която Ферит целува момиче. Тя е объркана, а до нея, сякаш на място, се появява Пъръл и й предлага салфетки.

Междувременно, Ферит хваща Тайлан и го кара на разговор при дядо си. След известно време Халис извиква Нюкхет на разговор – тя е много изненадана, когато вижда журналиста в стаята му.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819