Тв новини

„Скъпа мамо“: Прогонват Назлъ

Мурат беше много ядосан на Назлъ заради случката със Зейнеп. Той започна да подозира, че Назлъ иска да използва Зейнеп за своите цели. Назлъ се обиди много, защото тя наистина обичаше Зейнеп и защо Мурат не искаше да го види? Мурат продължаваше да настоява, че Назлъ само се е преструвала на добра, но всъщност е искала да отвлече Зейнеп. След това обвини Назлъ, че действа заедно с Рюстем.

Когато полицаите пристигнаха в имението, Мурат успя да премести Назлъ в друга стая. Асуде и Мелек вече се надяваха да се отърват от Назлъ, но планът им не проработи. Зейнеп отново отказа да яде и поиска майка си. Тогава Мурат реши да доведе Назлъ, но тя не се оказа в стаята. Той започна да пита дали Хатидже е пуснала някой друг в стаята?

Асуде и Мелек отново се намесиха и пуснаха Назлъ. Асуде смяташе, че са постъпили правилно. Тя изгони Назлъ от имението и й каза да не се появява повече там. Само Мелек се тревожеше, че когато Мурат разбере, ще се ядоса много.

Ойя все още беше в ръцете на Рюстем и много се страхуваше. Но благодарение на жената, в чиято къща я държеше Рюстем, Ойя успя да избяга.