Тв новини

„Златно момче“: Суна предава Сейран

Ферит пристига при Аби с Тайлан и го кара да признае защо е подхвърлил снимките на жена му, заплашвайки го с убийство. Тайлан отрича да е замесен. Аби предполага, че снимките са дело на Пелин, и предлага да й се обадят и да я попитат. Ферит пък моли приятеля си да открие момичето от снимката.

Нюкет се явява в дома на Шихмус, където я посреща Зерин. Разказва й подробно за всичко случило се сутринта, както и за омразата си към Суна, посмяла да се обвърже със сина й. Нюкет заявява, че съвсем скоро ще опозори Корханови и ще им отмъсти за годините, прекарани в подчинение.

Суна се тревожи за вечерния годеж с Кая. Уточнява дали е сигурен в решението си, след като Нюкет е напуснала дома. Младежът й обещава да е до нея, независимо от препятствията. Суна му благодари, че остава верен на нея и на думата си, въпреки всичко.

Ферит се обажда на Пелин и се среща с нея в търговски център. Момичето му дава да разбере, че не може да говори с него, защото я следи охранителят на чичо й. Това не го спира и той я отвежда в кафене, за да поговорят.

Сейран предполага, че зад снимките стои Ифакат. Затова отива в стаята й и й забранява да се меси в отношенията им, заплашвайки я с последици, ако се окаже, че е нейна работа. Ифакат не разбира за какво говори, след което предлага да се радват на щастието на сестра си, чиито годеж е същата вечер. Сейран сдържа емоциите си и предупреждава Ифакат да не се отпуска, защото няма намерение да се предава.

След това Сейран отива в стаята на Кая, обвинява го в лицемерие и смята, че всяко негово действие е насочено към разрушаване на отношенията й с Ферит. Момичето също така заявява, че не иска той да става съпруг на Суна, и настоява за незабавно отмяна на годежа. Сейран го уверява, че няма да позволи да се постъпи лошо с любимата й сестра. Кая я уверява, че обича Суна, но Сейран се подиграва на чувствата му, възникнали за няколко дни познанство. Моли го да признае любовта си към Суна, но момчето смята, че не е длъжен да й доказва нищо, след което я провокира и я кара да покаже как той я е целунал онази вечер. Тя му удря шамар, а в този момент в стаята им влиза Суна.

Младежът обяснява пристигането й с това, че сестра й е против брака им. Сейран моли сестра си да не му вярва, убеждава я, че той си играе с тях, но Суна е твърде обидена и е сигурна, че сестра й е дошла при него, за да развали годежа им. Сейран не издържа предателството на сестра си, смирява се с избора й и обещава да остане настрана. Към разговора им се присъединява Казъм, Суна му разказва, че сестра й е против брака й с Кая. Сейран е наранена от предателството на сестра си, опитва се да убеди баща си да й помогне, но той само я отвежда в стаята за личен разговор.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819