Тв новини

„Златно момче“: Ферит хваща за ръка Пелин и отива при чичо й

Казъм уверява Сейран, че тя няма право да се меси в съдбата на сестра си. Момичето пък го уверява, че бракът им е план на Ифакат и нищо добро не би излязло от него. Разговорът им е прекъснат от Хаттуч, която ги моли да спрат да се карат и да тръгнат за покупки.

Сейран се обажда на приятелката си Пъръл, която е запечатана на снимките с Ферит. Предлага да си поговорят лично за това, моли я да дойде в търговския център, където по това време вече  общуват Ферит и Пелин.

Същевременно на Ифакат също става известно за появата на Пелин в живота на племенника й – тя само се убеждава, че Ферит е криел нещо от нея.

Ферит разказва на Пелин, че с появата й в отношенията им със Сейран са започнали само проблеми. Показва й и снимка от нощния клуб и я пита дали има отношение към нея. Защото, ако сам разбере за това – ще си вземе всички обещания назад, независимо, че е бременна. Пелин се смее в отговор, уверява го, че няма нужда да се занимава с такива глупости. След това го обвинява в натиск, който й е много трудно да понесе в нейното състояние, освен това майка й и чичо й също я държат под строг контрол. Уверява го, че ако е искала да го „насоли“ на Сейран, просто би се появила в имението и би разказала за положението си.

Ифакат идва в стаята на Суна, за да оклевети отново Сейран в нейните очи. Уверява я, че сестра й има проблеми в отношенията си със съпруга си, затова не може да понесе женското й щастие. Също така „измъква“ от Суна информация, че тя все още е невинна. Обещава й да й помогне в този въпрос, а сега я моли да се приготви, за да отидат в най-добрия търговски център.

В имението се появява дъщерята на Шефика – Айшен, за да й помага в домакинството (от първите минути тя се заглежда в Абидин). Шихмус научава, че Пелин се среща в търговския център с някакъв мъж. Тази информация го изкарва извън себе си, той отива при Зерин, за да чуе обяснения, но се натъква на Нюкет, с която тя мило разговаря. Тя моли Шихмус да не крещи, след което лично му разказва, че бащата на бъдещото дете на Пелин е Ферит. Мъжът изпада в ярост, иска сестра му да се обади на дъщеря си и да я накара да дойде в дома му.

Сейран идва в същото кафе, където седят Пелин и Ферит, но се разминават, без да се срещнат, защото майката на Пелин й се обажда и я кара да се прибере вкъщи за разговор с чичо си. Момичето от снимката казва на Сейран, че в онази вечер се е получила невероятна химия един към друг с Ферит. Дори й се е сторило, че между тях се е случило нещо повече от симпатия, но така и не е дочакала негов телефонен разговор на следващия ден. Сега тя се е свързала с нея нарочно, за да може да разбере какъв е съпругът й. Сейран й благодари за информацията и си тръгва от срещата.

Ифакат научава, че в кафенето е дошла и Сейран, учудена е и моли своя човек да не изпуска Ферит от поглед. Самата тя бърза към тях – Суна, като вижда, че е забравила чантата си, решава да я догони.

Ифакат е свидетел как Ферит върви хванат за ръка с бременната Пелин, но Суна не забелязва тази „картина“. Сейран, следвайки момичето от срещата, става свидетел на нейната среща с Пъръл. Тя си спомня, че именно Пъръл й е подала носна кърпичка, когато е видяла снимките – затова хваща такси и решава да следи колата им.

Ферит пристига с Пелин на разговор при чичо си Шихмус. Той честно признава пред разгневения си чичо, че е баща на бъдещото дете на племенницата му, въпреки че е женен. Откровенността му донякъде впечатлява Шихмус. След това Ферит настоява пред него да се държи добре с Пелин и да не я държи затворена. Шихмус се разсмива и поставя Ферит пред ултиматум: или бързо се развежда със Сейран и прави предложение на Пелин, или никога повече няма да види нито нея, нито детето си. Заплашва го дори с физическа саморазправа. Нюкет подслушва целия разговор и научава истината за връзката на Ферит с Пелин.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819