Тв новини

„Златно момче“: Султан ще си върне ли Ферит?


Казъм е бесен от решението на Сейран да учи. Моли Хаттуч да поговори с племенницата си и да я убеди, че е по-важно да роди наследник на Корханите. Така тя ще осигури бъдещето си в богатство и успех. Нарича дъщерите си глупачки и е решен да постигне целите си, независимо от желанието на Сейран да учи.

Султан подслушва Ферит и си спомня за хубавите моменти от миналото.

Казъм отново се нахвърля на Сейран, забранявайки й да се отказва от бременността заради образованието си. Казва, че ще й избие глупостите от главата. Нюкет чува скандала и излиза от стаята, за да защити момичето. Казъм й се ядосва, че се меси в семейните им дела, и я засяга с реплика за Кая (за това, че не знае кой е баща му).

Ферит забелязва Султан и иска обяснение за появата й в стаята. Тя се мъчи да каже, че се е затъжила за него. Ферит я моли да си тръгне, преди Сейран да се е върнала, но не успява навреме.

Сейран се ядосва на Султан, че не Диджле е чистила стаята им, както са се уговорили. Изгонва я и разпитва Ферит защо тя постоянно се върти около него. Той обяснява появата й с неволна грешка, но Сейран не му вярва.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819