Тв новини

„Златно момче“: Нюкхет се заканва да отмъсти на Корханови


Сейран се съветва с Асуман и Суна за място за празнуване на приемането й в университета. След разговор с Ифакат, Суна забелязва дребни прояви на пренебрежение към себе си, което я мотивира да се бори за бъдещето си. Решава да покани Кая, въпреки че Ферит едва ли ще се зарадва.

Нюкхет се среща със Зерин и признава, че й харесва да управлява в имението. Споделя, че е омръзнала на всички обитатели, най-вече от Ифакат, която се мисли за най-умна. Зерин я подкрепя и смята, че тя заслужава да промени живота си. Нюкхет се оплаква от Халис, който не е искал да знае за нея и внука си, докато не са му потрябвали. Обещава да накаже всички по заслугите им. Към разговора им се присъединява Пелин, която е съгласна, че обитателите на имението заслужават това, което им се случва.

Сейран признава на мъжа си, че Суна иска да покани Кая на вечеря. Той не е доволен, но се съгласява, щом е желание на сестра й.

Нюкхет се връща вкъщи, сяда пред огледалото и си повтаря, че ще успее. Изважда от чантата си лекарства и ги изпива. След това отива при Султан и й казва, че е видяла Орхан с Диджле. Изисква от нея в бъдеще да се обръща към нея. Отново се нахвърля на дъщеря си, удря я по лицето и я предупреждава, че поведението й може да се отрази на бъдещето им в имението. Заявява, че е готова да я изпрати при баща й. Султан не желае това и пише на Орхан, молейки го за среща, за да му разкаже за ситуацията. Орхан обещава да се справи с проблема.

Казъм отива в стаята на Суна и я кара да вразуми сестра си да роди наследник. Заплашва я с Антеп, ако не успее да я убеди.

Младите се събират в хола, преди да заминат. Султан им предлага напитки и добавя противозачатъчно хапче в чашата на Сейран. В този момент Сейран влиза в кухнята.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819