Тв новини

„Златно момче“: Ще връщан Сейран в родното й място

Зерин предявява претенции на Ифакат заради състоянието на дъщеря си. Тя я нарича безгръбначна и настоява Зерин да настрои Пелин за постигане на тяхната крайна цел. Зерин намеква на Ифакат за предстоящото пристигане на Нюкет и възможната загуба на нейните водещи позиции в имението. Ифакат отговаря остро, казвайки, че Зерин няма достатъчно ум, за да я заплашва. По време на разговора Зерин влиза в стаята на Пелин и вижда как тя поглъща таблетки. Успява да предотврати трагедията, утешава я, признава й любов и изразява увереност, че нещата с Ферит ще се оправят – само трябва да издържат.

Тарък съветва Орхан да поговори със сина си, за да забрави за тяхното съществуване, иначе може да се случи нещо непредвидено. Орхан прекъсва неговите заплахи, като му казва, че не е никой, за да говори така грубо с него. Тарък твърди, че е безумен и затова не трябва да се замесва с него. После изважда пистолет на масата и намеква на Орхан, че не е в негов интерес да е обсебен от Ферит.

Орхан се среща със сина си и казва, че е загубил Фуата заради него и не иска да загуби и баща си. Моли да се откаже от своята обсебеност от Сейран и да постави семейството на първо място. След това отново обвинява Сейран за смъртта на Фуат и настоява Ферит да се ожени за Пелин. Ферит заявява, че тя не му трябва. Тогава Ифакат се намесва в разговора и разказва, че Пелин искала да се самоубие заради него. Иска от него да разбере, че светът не се върти около него и Сейран, всички в семейството страдат и ще бъде по-добре, ако той забрави за Сейран.

Сафет разказва на брат си, че Сейран предишната нощ се е срещнала с Ферит и е прекарала нощта при него. Тарък се ядосва, отива при момичето и неочаквано предлага да я закара обратно у дома. Суна убеждава сестра си да тръгне, тъй като само така могат да си помагат взаимно. Сейран се съгласява.

По пътя Тарък разказва за срещата си с Ферит, наричайки го глупак. Казва, че болката се разбира само чрез близък човек, намеквайки, че бъдещето на Ферит зависи от нея… Тарък връща Сейран у дома и пита Казъм дали дъщеря му е била у дома предишната нощ. Той мълчи, но след заплахи с пистолет, признава, че Сейран наистина е прекарала нощта при Ферит. Уверява, че между тях нищо не е имало. След това Тарък заявява на Казъм, че иска Сейран да се влюби в него, и само след това ще се съгласи да се ожени за нея. Мисли, че е по-добре тя да отиде в Антеп, за да не се доберат до нея Корханови. Малко след това Казъм съобщава на Сейран, че утре тя и леля Хаттуч ще се върнат в родното си място.

После Сейран отговаря на обаждането на Ферит, опитвайки се да го покани на среща, но разговорът им е прекъснат от Хаттуч. Въпреки това тя и Есме успяват да убедят да им позволят да се видят за последен път.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819