Тв новини

„Златно момче“: Бягството на Сейран и Ферит е осуетено

В момента на срещата си, Ферит и Сейран обсъждат думите на своите роднини, след което момичето заявява, че има намерение да се раздели с него. Аргументът ѝ е голямото количество препятствия между тях. Ферит е изненадан от решението ѝ и става агресивен. Твърди, че във всички ситуации виновно е само нейното упорство, без което много неща нямаше да се случат. Думите му нараняват Сейран, тя се извинява за всичко и си тръгва без да каже нищо. Ферит я вика и предлага отново да избягат заедно. Тя възразява, напомняйки му току-що изречените думи. Той се извинява за тях, обяснява, че са казани под влияние на емоции и я моли да остане с него, далеч от всички. Твърди, че не иска да живее без нея, защото само до нея се чувства силен. В крайна сметка, Сейран се съгласява да го последва. Ферит предлага да избягат рано сутринта и обещава да изпрати такси за нея, което да я откара до летището.

За тяхната среща и план става известно на Орхан – негов човек докладва за Ферит. Ферит отива при дядо си и признава, че е причинил много страдание. Предполага, че може би не може да му прости, но със сигурност ще го разбере. Изповядва своята любов към него. Халис се придържа към думата си и не произнася нито една фраза по адрес на внука си.

Рано сутринта Сейран се готви да избяга с куфар, качва се в таксито, в което за нейна изненада я очаква Орхан. Той ѝ казва, че не иска да загуби втория си син. Признава своето безсилие пред техните чувства, но умолява Сейран да му помогне да запази Ферит в семейството. Разбира тяхната силна любов, но смята, че за благото на Ферит тя трябва да се оттегли. В противен случай хората на Сафет няма да пощадят никого. Оставя решението изцяло на нея…

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819