Тв новини

„Златно момче“: Сейран вижда голямата тайна и е ужасена…

Суна облича сватбената си рокля, но все още не може да си намери място поради видяното в къщичката за прислуга – Ферит и бременната Пелин. Есме казва важни думи на дъщерите си. Междувременно Нюкхет идва да поговори с Кая преди сватбата. Обсъждат плана си, но е ясно, че имат различни цели и подходи. Кая иска Нюкхет да не се намесва и да се държи като щастлива майка.

Сестрите остават сами. Сейран се извинява за думите си за Абидин. Суна се опитва да й разкаже за Пелин, но не е сигурна как ще реагира на новината. Започва да й разказва, че е ходила в къщичката за прислуга при Абидин и е видяла нещо… В този момент Казъм нахлува в стаята им, последван от младоженеца и бъдещата му свекърва. Затова Суна не успява да каже истината на сестра си.

Гостите се събират и започва сватбената церемония. Младоженците си разменят съгласие да встъпят в брак, но преди Кая да произнесе думите си, в имението нахлува Шихмус, когото Нюкхет е предупредила. Мъжът иска да му върнат Пелин, която Ферит е скрил. Тази новина е пълен шок за Сейран. Докато мъжете се опитват да решат проблема, Нюкхет бяга при Пелин и я изпраща да спаси любимия си, преди чичото й да го убие. В разгара на скандала Пелин се втурва в имението – Сейран, виждайки я, а и то бременна, изпада в ступор…

Нюкхет моли Халис да й се довери, тъй като познава Шихмус. Мъжът й дава разрешение, в този момент Пелин получава болки в корема, а Ферит се втурва да я защити. Сейран е ужасена от случващото се – тръгва си и се заключва в стаята си. Момичето потрошва всичко, което й попадне под ръка, след което си спомня за колието на Хаттуч, което тя й е завещала в трудна ситуация (съветвала й е да го сложи, за да го види Халис).

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819