Тв новини

„Златно момче“: Казъм вижда как Ферит целува корема на Пелин

Настъпва денят на сватбата на Суна и Кая. Сейран решава да отиде да подкрепи сестра си и признава, че е много щастлива за нея. Но Суна продължава да се ядосва на Сейран, упреква я за решението й да има дете с Ферит. И най-вече я ядосва, че е решила да обяви това точно преди тържеството й. Сейран търпеливо изслушва нападките на сестра си, след което за пореден път й дава да разбере, че смята брака й с Кая за нещастен. Вярва, че тя не го обича, защото погледът й към него не може да се сравни с това как е гледала на Абидин. Суна не отрича това, казва, че все още обича Абидин и констатира, че не на всички е писано да бъдат щастливи. Но тя не е решена да изпуска шанса си да избяга в по-добър живот.

Ифакат подкрепя Суна и мислено я подготвя за това, че скоро ще стане пълноправна домакиня. Моли я да се наслади на този ден и да изисква всичко, което пожелае. След това се срещат в коридора с Абидин и си разменят укори. Суна решава да го последва и става свидетел на разговор между Ферит и бременната Пелин. В шок тя избягва от къщичката за прислугата и се натъква на Сейран. Докато обмисля дали да каже истината на сестра си, Ифакат ги извиква на някъде.

Абидин научава, че Тайлан е избягал от плен – съобщава това на Ферит. Той изпада в паника и не знае какво да прави по-нататък, тъй като е единственият, който знае всичко. Аби го успокоява и го уверява, че ще го хванат отново. Да, и самият Тайлан едва ли ще отиде някъде с тази информация. Междувременно се обажда телефон от неизвестен номер – Казъм вдига телефона. От другата страна на линията е Тайлан и иска да говори със Сейран. Казъм настоява да му разкрие всичко и те се договарят за среща. Вечерта на същия ден Тайлан показва на Казъм снимка, на която Ферит целува корема на Пелин…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.