Тв новини

„Златно момче“: Сейран спи с Юсуф?

След случилото се с Кязъм, Сейран и Суна се подкрепят взаимно. Суна се опитва да утеши сестра си, защото най-накрая са успели да се отърват от баща си. Ферит се обръща за помощ към дядо си, той говори защо са криели на Суна. А също и за контузията на Кязъм и защо се случило това. Халис Ага разрешава проблема с ранения Кязъм, той потулва въпроса, за да не стигне до полицията. В замяна на това Ферит и Сейран трябва да му родят внук и това трябва да се случи в близко бъдеще.

Кязъм е откаран в болница, той не помни какво му се е случило и кой го е ударил по главата. Халис Ага поема отговорността за Суна и решава да уреди съдбата на това момиче. Тъй като Кязъм иска да я омъжи  на всяка цена, той не може да се успокои, докато не се състои сватбата на Суна с избрания вдовец.

В този момент Ифакат не губи надежда да събере Суна и Фуат. Ифакат измисли план, който ще следва, за да гарантира, че сватбата на Суна и вдовеца няма да се състои. Ферит разбира, че е необходимо да изпълни условията на дядо си. Детето трябва да се появи по един или друг начин.

Той информира Сейран за това, но момичето не е в настроение за интимност с него. Ферит смята, че това се дължи на факта, че Сейран е имала близки отношения с Юсуф. Тя не иска никой да знае за това. Сейран не може да убеди съпруга си в противното – че не е общувала интимно с Юсуф, тя иска Ферит да разбере въпросите, които го интересуват, от самия Юсуф и да я остави на мира. Но какво ще отговори Юсуф на въпроса на Ферит за връзката му със Сейран? Наистина ли ще излъже, че са имали интимност?

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819