Тв новини

„Златно момче“: Идва ли време за любов между Сейран и Ферит?


Сейран е шокирана от думите на Юсуф за близостта им. Думите на Ферит бяха още по-голяма изненада за нея. Тя иска да му удари шамар, но мъжът й я спира. Той казва, че няма да й позволи да направи това отново. По-добре никога да не я е срещал, и с тези думи Ферит отива при Пелин. Заедно отиват на нощен клуб и Сейран, напълно разочарована от мъжете, остава сама с тъгата си. Тя не иска нито един мъж в живота си и мрази всички.

Между Пелин и друго момиче избухва свада в нощен клуб. Ферит ги разделя и този момент е уловен от журналист, който след това бяга. На сутринта Ферит признава на Сейран, че за него е настъпил краят. Той разказва на жена си за случилото се в нощния клуб. Тя предлага да разкаже всичко на Орхан, но Ферит е против това, той казва, че баща му не трябва да вижда тази новина. Но снимките вече са в сутрешните новини и всички научават за това. Сейран казва, че не може да лъже за съпруга си и любовницата му.

Гюлгюн идва при Пелин и й казва да изчезва. Тази жертва е необходима както за Ферит, така и за самата нея. Пелин напуска Истанбул, изтрива номера на Ферит. Сейран подкрепя съпруга си в този труден за него момент. Тя казва, че сега той се е върнал към истинската си същност. Ферит целува спящата Сейран. Наистина ли е започнал да показва чувствата си?

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819