Тв новини

„Златно момче“: Ифакат заплашва Сейран, но тя казва, че знае за тайната й връзка с Орхан


Ифакат се оттегля насаме със Сейран в тоалетната и я уверява, че няма да й позволи да се върне в имението с Ферит. Момичето се опитва да избегне разговора с нея, и заявява, че Ифакат няма да може да я контролира. Сейран не е решена да повтори грешката си и да се откаже от Ферит, след което Ифакат я заплашва, давайки й да разбере, че ще я изгони от живота им. Сейран също разкрива своите карти пред Ифакат, казвайки й, че я е видяла да се целуват с Орхан и я предупреждава да внимава повече за себе си, отколкото да се занимава с нея.

Лекарят съобщава на роднините, че повторната операция е била успешна. Има добри новини, че са избегнали парализата, но може да има проблеми с лявата ръка. Роднините посещават Ферит в стаята му, Халис признава, че той ги е уплашил много, но изразява гордост от смелата му постъпка. Младият човек пита за Сейран, а Ифакат и Орхан казват, че не трябва да мисли за нея, тъй като почти е умрял заради нея. Ферит събира сили и казва на своите роднини, че никога повече няма да изостави Сейран и че е готов да поеме още 10 куршума заради любовта им. Поставя условие пред дядо си, че ще се върне у дома само с нея. Казва, че ако го обичат, няма да се пречкат на пътя им.

Насаме Халис разговаря с Орхан и Ифакат. Жената предлага да позволят на младите да се оженят, в противен случай Ферит няма да се върне у дома. Изказва мнение, че те ще се разведат сами след шест месеца, стига да не си направят деца през това време. Ифакат обещава да не го разочарова този път. След това Халис съобщава на Латиф, че е дошло време да се обади на Нюкет.

Орхан упреква Ифакат, че отново е започнала да слугува на баща му. Тя му съобщава, че Сейран знае за тяхната връзка. Мисли, че трябва да я извадят от живота им. Суна намира момент да говори насаме с Абидин. Извинява се пред него, но той прекъсва монолога й, давайки да разбере, че топлите им отношения са в миналото. Халис кани Казъм на разговор, предлагайки да заровят томахавката на враждата си и да се помирят заради волята на Ферит. Заявява, че заради внука си за последен път ще се направи, че нищо не се е случило, и ще позволи на тях със Сейран да се оженят. Но Казъм не е готов толкова лесно да даде дъщеря си, казвайки, че ще се върне с дъщерите си в Антеп.

След известно време Ферит идва в стаята на дядо си и отново казва на всички роднини, че няма да се откаже от Сейран – ще я последва до края на света. И ако трябва да избира между всички тях, решението му е ясно – той е готов да се справи в живота си без тяхната подкрепа.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819