Тв новини

„Златно момче“: Ферит е тежко ранен, има опасност ръката му да остане парализирана


Ферит и Сейран пристигат на летището в Истанбул с частен самолет. Там ги посрещат родителите му и ги придружават до болницата, където са останалите роднини: Халис, Ифакат и Асуман. Сейран придружава Ферит до вратите на операционната зала, след което е подложена на натиск от страна на Корханови. Гюлгюн не издържа първа. Тя обвинява Сейран, че не трябва дори да плаче, защото всичко се е случило по нейна вина. Орхан се присъединява към обвиненията, като казва, че я е предупредил за последствията. Въпреки това, Сейран отказва да си тръгне – Халис прекъсва техния спор и настоява тя да бъде изведена от сградата. В този момент се появява семейството на Сейран, коeто я защитава.Казъм заявява, че Корханови не трябва да говорят така с дъщеря му и че няма да търпи повече тормоз над семейството си от тяхна страна. Споровете се прекъсват от появата на лекаря, който съобщава, че състоянието на Ферит е стабилно и животът му не е застрашен. Но той предупреждава, че куршумът е попаднал на опасно място и извличането му може да причини парализа на ръката.

Сейран излиза навън със сестра си, споделяйки притесненията си за здравето на Ферит. Суна я успокоява, уверявайки я, че страховете й са напразни. Те също така обсъждат баща си, който като тигър се е нахвърлил върху всеки от Корханови, защитавайки тях. Халис е гневен, че полицията все още не е хванала Тарък, който е стрелял по внука му. Той също обещава отмъщение на всеки от своите роднини и поставя на място Ифакат, която е довела в дома им семейството Ихсанлъ. После обвинява себе си, че е изгубил контрол над действията им, след което иска Сейран и Суна да бъдат доведени при него в стаята. Халис иска от Сейран да разкаже за събитията от фаталния ден – момичето, след кратко мълчание, описва случилото се. Той пита Суна дали знае в коя страна Ихсанлъ са планирали да избягат, но тя не е чувала подробности, защото е мислела само за собственото си спасение. В този момент в стаята влиза Хаттуч, която изгонва всички, за да поговори насаме с Халис. Тя го моли да се откаже от идеята да намира и отмъщава на престъпниците. Предлага да не се вини за случилото се и съобщава за своя разговор със Сафет, който е обещал, че Тарък ще се предаде на полицията при условие, че Халис не ги закача.

Ферит се събужда и настоява Сейран да бъде повикана в неговата стая. Тя е много щастлива, говори с него – Ферит шегува и признава, че не усеща ръката си, моли да не говори за това с останалите. Сейран се прави, че всичко е наред, казва, че лекарят е дал обнадеждаващи новини за неговото състояние. Тя също покрива роднините му, които са й крещели и са се опитали да я изгонят на улицата. Хаттуч се появява пред всички и заявява, че оттук нататък те нямат никаква работа със семейство Ихсанлъ. Този въпрос е затворен и никой няма право да се връща към него.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819