Тв новини

„Златно момче“: Ферит удря Абидин


Ферит споделя с Абидин своите преживания, като изразява разочарование, че Сейран не е повярвала на оправданията му. Той не разбира откъде Зерин е научила подробности за нейното семейство, но е решен да разбере. Ферит смята, че Сейран отначало е искала да си тръгне и тази ситуация е била само повод. Абидин застава на страната на момичето. По-късно Ферит получава обаждане от Орхан, който му разказва за поведението на жена му с дядото – Ферит я нарича глупачка.

Казъм идва в апартамента и иска обяснения от Хатуч, след това повиква Сейран и й нарежда да се върне при съпруга си. Момичето моли баща си да не постъпва така с нея, но той не я слуша и я удря, след това започва да я души за неподчинение. Сейран, въпреки насилието, остава твърда в решението си, а Казъм добавя още наказания.

Ифакат кани Ферит на личен разговор и му внушава мисълта, че техният брак с Сейран е бил грешка. Тя смята, че Сейран не го обича, тъй като толкова лесно го е оставила и си е отишла. Нарича я неблагодарна и обещава да подкрепи племенника си в случай на развод. Ферит се поддава на убежденията й и излива душата си – Ифакат продължава да настоява на своята линия, съобщавайки, че е готова да говори за това дори с Халис. Тя също го моли да се държи далеч от Абидин, защото на него му е изгодно Сейран да остане в дома, тъй като той има романтични отношения със Суна.

Ферит е изнeнадан от това, което чува, отива при приятеля си за обяснение. Абидин събира мислите си и потвърждава, че се е влюбил в Суна. Това довежда Ферит до бяс – той не може да разбере защо приятелят му е мълчал толкова дълго и възприема това като предателство. Ферит казва много унизителни неща, след което Абидин му припомня пияната целувка със Суна. След това Ферит го удря по лицето и си тръгва.

Сестрите горчиво плачат от факта, че баща им не застана на тяхна страна. Но Сейран е непоколебима. По същото време Хатуч предлага сама да поговори с Халис, за да разреши конфликта – Казъм се противопоставя.

Халис взема думата по време на вечерята и изразява своето мнение, че семейството трябва да остане заедно във всяка ситуация. Той изобличава Ферит заради отсъствието на Сейран на масата, дори след неговото обаждане. Ферит не отрича, че причината за нейното напускане е било неговата постъпка, но Ифакат изкривява ситуацията в своя полза.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819