Тв новини

Завръщането на Зейнеп засили интереса към „Опасно изкушение“


Легендарното име от “Опасно изкушение” Севда Ергинджи се завърна в сериала. Севда Ергинджи, която с образа на Зейнеп успя да се превърне в едно от най-популярните имена на“Опасно изкушение“, върна голяма радост в сериала. Идването на известната актриса предизвика голям отзвук в социалните мрежи. Зрителите на „Опасно изкушение“ изразиха задоволството си от завръщането на известната актриса в сериала. Сред очакванията е образът на Зейнеп да остави своя отпечатък върху  поредицата, в който се случват експлозивни събития едно след друго.

В поредицата „Опасно изкушение “, която се появи пред зрителите на екраните на Fox TV, имаше неочаквани развития. Голяма изненада беше поднесена на публиката, която с любопитство проследи новите епизоди. Красивата актриса Севда Ергинджи, която пресъздаде образа на Зейнеп Йълмаз в първите сезони, отново е включена в актьорския състав на сериала. Това развитие зарадва публиката. Вълнението ще достигне своя връх в предстоящия епизод.

Завръщането на Севда Ергинджи, която за първи път участва като Зейнеп Йълмаз в сериала „Опасно изкушение“ между 2018-2019 г., предизвика голямо одобрение у зрителите.

Зрителите на „Опасно изкушение“ изразиха задоволството си от „съживяването“ на известната актриса в „Опасно изкушение“.

КОЯ Е СЕВДА ЕРГИНДЖИ?

Севда Ергинджи е родена на 3 октомври 1993 г. в Истанбул. През 2012 г. участва в „Тъмночервено“ с Йозгю Намал и Озан Гювен, а през същата година участва в историческата драма „Веда“

Тя играе образа на Айше в сериала Карагюл между 2013-2014 г. Дебютира в киното през 2015 г. с ролята на Calling Far Away по сценарий на Onur Ünlü. След като изигра главната роля в „Животът понякога е сладък“ и „Ver Elini Ask“, тя пое роля в сериала „Опасно изкушение“, в който се превъплъщава в образа на Зейнеп Йълмаз.

През 2019 г. тя изигра ролята на Ипек Генджер в сериала „Скъпо минало“. През 2020 г. Севда Ергинджи пое роля в историческия телевизионен сериал Awakening: The Great Seljuk и изигра героя на Turna Hatun.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.