Тв новини

„Кралица на нощта“ с Мурат Йълдъръм и Мерием Узерли стартира в България


Премиера…

Задава се още един премиерен за България турски сериал. Става въпрос за драмата „Кралица на нощта“ (Gecenin Kraliçesi).

Главните роли в предстоящата продукция се изпълняват от Мерием Узерли (Хюрем Султан от „Великолепният век“), Мурат Йълдъръм („Гордата Аси“, „Любов и наказание“) и Уур Полат („Тайни“, „Край или начало“).

„Кралица на нощта“ е закупен и ще се излъчва по канал Dizi, като допълнително ще обявим подробности за старта.

В любовната поредица участват още Селим Байрактар („Великолепният век“, „Малки убийства“), Реха Йозджан („Нашата история“, „Доктор Чудо“), Седа Акман („Да върнеш времето назад“), Бурак Дениз („Нашата история“, „Любовта не разбира от думи“, „Кварталът на богатите“) и др.

„Кралица на нощта“ се излъчва в Турция от януари до април 2016 г. по Star TV и наброява 15 оригинални епизода по 120 минути.

Интернационалната версия се състои от 49 епизода по 45 минути.

Сюжет:

Според легендата Кралицата на нощта е безценно цвете, което цъфти само веднъж, и могат да го видят само тези, които са късметлии…

Историята на Селин (Мерием Узерли) и Картал (Мурат Йълдъръм) започва точно по този начин – в една нощ.

Картал, който е готов да се ожени за Есра – дъщерята на осиновителя си Азиз (Уур Полат), среща красивата Селин на бизнес пътуване и се влюбва в нея от пръв поглед.

Картал агонизира, тъй като се чувства длъжен на Азиз и затова е дал съгласието си да се ожени за Есра.

Какво ще се случи с влюбените Картал и Селин – ще ги събере ли съдбата или ще ги раздели завинаги – отговорите в премиерния сериал „Кралица на нощта“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.