Актьори

Започват снимките на „Сандокан“ с Джан Яман


Живописният италиански регион Калабрия е готов да посрещне снимачния екип на сагата “Сандокан” с Джан Яман в главната роля. Работата по дългоочаквания сериал започва в края на април, съобщиха официално от телевизия Rai.

“Сандокан се завръща! Радостта е голяма! В ефира ще се появи напълно нова версия на историята на легендарния пират”, обяви директорката на националната медия Мария Пиа Амирати.
Стартът на продукцията ще бъде даден във филмово студио в индустриалната зона на морското градче Ламеция Терме. Там вече се строят огромни декори, които ще пресъздават атмосферата в английската колония Лабуан. Епизодите ще бъдат заснети и на други места в района – по крайбрежието и по вътрешните улици на градовете, за да бъдат популяризирани невероятно красиви кътчета от Калабрия, издават от месната филмова комисия.

„Сандокан” е изключително забавен проект, който ще накара зрителите да мечтаят, отвеждайки ги в далечни и непознати светове. Преминахме през дълъг процес на подготовка, който ни позволи да направим съвременна адаптация на тази популярна сага”, разкри Лука Бернабей – главен изпълнителен продуцент.

Сюжетът на поредицата е вдъхновен от филмовата класика “Сандокан” (1976 г.) с участието на прочутия индийски актьор Кабир Беди (принц Омар Рашид от “Дързост и красота”). Няколко поколения италианци са израснали с епичните приключения на пирата и затова сериалът с Джан Яман се очаква с голямо вълнение.

Турският красавец, който преди няколко години напусна родината си и заживя в Италия, е голяма звезда на Апенините. Тълпи от почитатели го съпътстват по петите, където и да отиде. Манията по Джан Яман е толкова голяма, че феновете дори спят под прозорците на дома му с надеждата да го зърнат за миг на прозореца.

Славата обаче не е заслепила актьора, който миналото лято създаде фондация “Свободен дух” в подкрепа на деца в неравностойно положение и се отправи на турне за набиране на средства за няколко италиански болници.

Наскоро във Сицилия приключиха снимките на втория сезон на романтичната сага “Виола край морето”, в която Джан Яман си партнира с Франческа Чилеми – Мис Италия 2003 година.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.