Актьори

Еда Едже стана майка на дъщеричка


Звездата на турското кино Еда Едже стана майка. Актрисата и съпругът й Бурахан Тунджер посрещнаха на бял свят първородната си дъщеричка, която кръстиха Мина Ипек.

Щастливите родители споделиха радостната вест с публикация в социалната мрежа като пожелаха здраве на бебето. “Моята нетърпелива дъщеря се роди преждевременно. Избра хубав ден за себе си. Направи ни много щастливи с появата си. Искаме да благодарим на всички, които ни поздравиха”, написа в интернет Едже.

Преди няколко седмици актрисата беше попитана как възнамерява да кръсти дъщеричката си и тогава тя заяви, че предпочита по-традиционно име. “Помолих племенницата си да ми предостави списък с имената на своите съученици. Те бяха доста различни – присъстваха имена като Лили, Лала, Лоло. Майка ми се казва Айше и най-лошото, което можех да направя, е да я нарека на нея”, обяснява тогава тя.

Еда потвърди слуховете за своята бременност непосредствено след сватбата си с Бурахан и финала на сериала “Опасно изкушение”. Двамата се врекоха във вечна вярност през юни на пищна церемония в луксозен хотел в Истанбул. На тържеството бяха поканени редица знаменитости, сред които колеги на актрисата в рейтинговата поредица „Опасно изкушение“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.