Актьори

Закриха Instagram-a на Керем Бюрсин, ще снима филм


Необичаен дигитален инцидент сполетя Керем Бюрсин. Турският актьор, известен в цял свят с ролите си във „В очакване на слънцето“ (Güneşi Beklerken), „Въпрос на чест“ (Şeref Meselesi) и „Сърцето на града“ (Bu Şehir Arkandan Gelecek), се оказа със закрит акаунт в социалната мрежа Instagram.
34-годишният актьор, снимащ се вече година в хитовата романтична комедия „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı), изненада неприятно над 9-те си милиона последователи в Instagram с деактивирането на профила си там. Малко по-късно се оказа, че самият Керем Бюрсин не знае защо акаунтът му е бил закрит и няма достъп до него. По повода се е свързал с техническия екип на социалната мрежа и очаква отговор и решение на проблема от негова страна.
Межувременно пък стана известно също така, че Керем Бюрсин няма да си даде и ден почивка след края на снимките на „Почукай на вратата ми“, като освен в нов сериал на интернет-платформата Disney+, той предстои да оглави и нов игрален филм. Кино-лентата ще бъде режисирана от Алтан Дьонмез, с когото досега работеше заедно по „Sen Çal Kapımı“.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали