Актьори

Симай Барлас ще участва в „Азиз“


Симай Барлас се завръща на екран! Младата надежда на турското кино, чиято звезда изгря през 2017 г. в младежките сериали „Животът понякога е сладък“ (Hayat Bazen Tatlıdır) и „Име легенда“ (Adı Efsane), предстои да вземе участие в един от най-очакваните и обещаващи нови проекти тази есен в Турция. Кой е той?
23-годишната Симай, позната на българските зрители с ролята си на Дамла от хитовата драма „Безмилостен град“ (Zalim İstanbul), е подписала договор за участие в новия исторически сериал „Азиз“ (Aziz) с продуцентската му компания O3 Medya. Барлас ще бъде една от двете екранни партньорки на Мурат Йълдъръм. Другата, напомняме, е Дамла Сьонмез, за чието присъединяване към каста на „Азиз“ информирахме по-рано.
Последната изява на Симай Барлас на телевизионния екран в южната ни съседка бе в провалилата се драма от есента на 2020 г. „Грехът на една майка“ (Bir Annenin Günahı).
Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.