Тв новини

Вятърничав – Епизод 253 (Ето както ще видим) 10-ти май


Фърат и Зейнеп съобщават на Есма, че ще става баба.

Умут е обрязан. Семейството подготвя тържество по случай сюнета.

Азизе посещава Фюсюн и я храни, наслаждавайки се на безпомощността й.

Ярен не може да се примири, гледайки щастието на Реян и Миран.

Шейда звъни на Насух, за да го информира за посещението на Азизе при Фюсюн. Двамата с Миран веднага пристигат в конака на Асланбей и я обвиняват, че не се отказва от отмъщението си.

Реян заварва Ярен да държи Умут в стаята му. Девойката веднага взима сина си и предупреждава братовчедка си да стои далеч от нея и близките й.

Вечерта Шадоулу се събират с близките си, за да отпразнуват сюнета на Умут.

Джихан подарява на Реян часовника му, подарен от Хазар. Азизе предава на Реян документа за собственост на конака на Асланбей.

Реян обявява решението си да продаде злощастния конак, а средствата да отидат за фонда.

Ярен получава нервна криза, когато разбира, че „конакът й“ е в ръцете на Реян.

Фърат и Зейнеп обявяват официално, че очакват бебе.

Азизе оставя прощална бележка на Насух и напуска конака незабелязано. Когато старецът отваря ръкописа, прочита, че любимата му е решила да си тръгне.

Ярен взима пистолет и се появява на тържеството. Насочва оръжието към близките си и обвинява Реян за проваления си живот. Заплашва да я убие.

Джихан моли дъщеря си да свали пистолета. В това време се появяват полицаи със заповед за ареста на Ярен за убийството на Харун.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.