Тв новини

Вятърничав – Епизод 176 (Ето какво ще видим) 24-ти януари


Фюсюн заявява на всеослушание, че в конака има само още един Асланбей освен нея и това е Аслан.

Фюсюн се обръща към Миран и му казва, че е син на Хазар и Дилшах. Всички остават шокирани, а Султан и Аслан наблюдават със задоволство реакцията на Миран.

Миран твърдо отказва да повярва, че не е син на Мехмет Асланбей, и заповядва на Фюсюн да напусне конака.

Фюсюн предава на Миран две писма от Дилшах – едното, в което тя пише за любовта си с Хазар, а другото – написано под диктовката на Азизе.

Миран продължава да не вярва. В това време Фюсюн му признава, че е авторът на анонимните бележки, в които го е подтиквала да открие истината.

Аслан отива при Миран и го приканва да приеме истината, че не е Асланбей. Афектиран, любимият на Реян му се нахвърля с юмруци.

В това време хората на Фюсюн изхвърлят вещите на Азизе през балкона.

Миран и Реян напускат конака. Хазар се опитва да ги спре, но Миран го предупреждава да не го доближава, изтъквайки че е син на Мехмет Асланбей.

Фюсюн припомня на Азизе, че като кръвна Асланбей е собственичка на конака, и нарежда да напусне сараите й. Заявява, че ще остане само с Аслан, Гьонюл и Султан.

Миран кара безразсъдно, афектиран от случилото се в конака. Реян го моли да намали, но той не чува призивите й. Младежът е категоричен, че е син на Мехмет Асланбей.

Азизе напуска конака и осъзнава, че е останала без покрив над главата си. Есма й казва, че ще се приберат в нейния дом.

Фюсюн иска от Фърат сметка за богатството на Асланбей, което принадлежи единствено на Гьонюл и Аслан. Той обаче отказва да й се подчини…

Гьонюл също се противопоставя на Фюсюн и напуска конака. Султан се опитва да спре дъщеря си, но безуспешно.

Миран изважда пистолета си и стреля във въздуха си. Реян се опитва да успокои съпруга си, който не спира да повтаря, че е Асланбей.

Фърат отива при Есма и я пита дали е знаела, че Миран е син на Дилшах и Хазар. Обвинява майка си, че е крила истината толкова години, и й заявява, че вече няма син…

Насух се връща в конака на Шадоулу и казва пред всички за признанията на Фюсюн. Джихан реагира бурно и отказва да приеме, че те са истина.

В това време Зехра заявява, че е видяла с очите си писмата на Дилшах.

Аслан влиза в стаята на Реян и Миран и чупи рамката на общата им снимка, а след това къса и самата фотография. Взима паспорта на Реян и уговаря частен самолет, с който планира да я отведе.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.