Тв новини

Откраднати мечти – Епизод 168 (Ето какво ще видим) 24-ти януари


Бракоразводната адвокатка заявява на Айше, че ако иска да се разведе, трябва да заведе дело срещу Дженгиз. Тя се съгласява.

След разговора си с Айше адвокатката звъни на Джемил и му казва, че ще бъде задействана процедура за бракоразводното дело.

Джемил не може да си прости, че е загубил Айше.

Мерием заявява на Йомер, че заминава за Италия, но обещава скоро да се върне и да го вземе при себе си. Девойката се просълзява, а Йомер я прегръща и я моли да не се натъжава.

Вечерта Улвие се качва в стаята на Йомер и му казва, че е постъпил правилно, като е избрал да спази обещанието си към Мелис.

Мерием звъни на Айше и я уведомява, че заминава на следващия ден.

Мелис споделя с Хюлия, че е измислила план как да ускори сватбата си с Левент.

Заявява ѝ, че ще наеме човек, който да отвлече за кратко Йомер, а след това ще го върне. През това време институциите ще се задействат и ще искат да настанят малкия в приют, защото няма родители.

Хюлия отказва да отказва в плана на сестра си. Тя обаче я заплашва, че ще разкрие, че именно тя е поръчала убийството на Рана и отвличането на Ефе.

В това време Улвие минава покрай стаята и чува целия разговор. Остава шокирана, че Мелис и Хюлия стоят зад всичко.

Улвие усеща силна болка в гърдите и се оттегля съкрушена.

Мелис и Хюлия усещат, че има някой пред стаята, и излизат. Улвие обаче успява да се скрие.

Докато Айше вечеря заедно с близките си и Доган, Джемил пристига и ѝ заявява, че няма да ѝ даде развод, защото все още я обича с цялото си сърце.

Айше е категорична, че не изпитва чувства към Джемил, и му заявява, че се е влюбила в Доган. Джемил е съкрушен.

Улвие се влошава все повече и повече. Влиза в стаята на Йомер, но започва да изпитва болки по цялото тяло. Взима телефона си, но го изпуска на земята.

С последни сили Улвие написва на гърба на рисунка на Йомер това, което е чула от разговора на Мелис и Хюлия, след което губи съзнание.

Мерием се запътва към стаята на Йомер и открива Улвие в безпомощно състояние. Извежда я, но господарката губи съзнание и се свлича на земята.

Улвие е откарана по спешност в болницата…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.