Тв новини

Всичко за новия сериал „Разузнаване“ (Teşkilat)

Известно е кога започва новият сериал „Разузнаване“ (Teşkilat)! Криминалната драма, събираща отново заедно на една снимачна площадка любимата екранна двойка на милиони зрители по света Чаалар Ертуурул и Дениз Байсал, стартира на 7 март, като ще се излъчва всяка неделна вечер след 20.00 часа по турската TRT1. Представяне на сериала в пълни подробности намирате в настоящия материал.
Продуцентската кампания, заставаща зад реализацията на „Разузнаване“, е Tims&B Productions. На режисьорския стол застава Хакан Кървавач, известен в сектора като Кетче, а на сценарния – Етхем Йозъшък, написал по-рано хитове като „Пойраз Карайел“ (Poyraz Karayel) и „Обещание“ (Söz).
Освен Чаалар Ертуурул и Дениз Байсал, снимали се преди четири години в „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“ (Fazilet Hanım ve Kızları), в актьорския състав на „Teşkilat“ фигурират още Месут Акуста („Езел“ и „Черна роза“), Езги Еюбоулу („Великолепният век“ и „Отмъщението“), Езги Шенлер („Приказка за Бодрум“), Мехмет Уста, Тунджер Салман („Да върнеш времето назад“ и „Дила“), Нихат Алтънкая („Двама завинаги“, „Листопад“, „Незабравима“, „Справедливостта на Кара“, „Кварталът на богатите“ и „Висше общество“), Сердар Йеин, Явуз Бингьол („Комшии“ и „Черна роза“), Ахмет Уур Сай и други.
„Разузнаване“ ще открехне завесата около една от най-строго пазените тайни на Турция, а именно – нейния таен отдел за разузнаване, чиято мисия е предотвратяването на престъпления и залавянето на потенциалните им извършители и терористи. Ловки, находчиви, бързи като светлината, без право на грешки, но и все пак – хора. Кои са личностите, отдали се на родината си и избрали да се слеят с тълпите, превръщайки се в невидимите им защитници, и какви са жертвите, правещи заради професията си?
ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ КАДРИ И ТРЕЙЛЪРИ КЪМ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.