Тв новини

Утре (31-ви март) в „Ямата“ Хората на Азер преследват

Хората на Азер преследват Ямач и Салих. Ямач отива на стадиона и сяда да гледа мач.

Азер се присъединява, а публиката веднага наобикаля Азер и хората му. Ямач и Салих предлагат на Азер да изиграят една среща и да решат проблемите си.

Идрис сяда да разговаря с Улуч. Казва му, че му е бил приятел и му се е доверил. Пита го каква е печалбата от мъката на семейството му.

Улуч споменава че не е убивал и не е участвал в убийството на Сена и на Акшън. Целта на Улуч е да получи владение над Ямата.

Дамла се ядосва, че баща ѝ не я взима на сериозно. Тя е правила всичко възможно той да я обикне.

Аличо не иска някой да го охранява. Ямач го придружава до кафенето.

Ямач казва на Улуч да му предаде Юджел. Улуч звъни на Юджел и му определя среща в един склад.

Юджел се среща с Крокодила. Моли го да продължи да настройва Азер срещу Кочовалъ. Крокодилът не се интересува от нищо и целта му е да създава само хаос.

Аличо иска да помогне на Ямач да се справи с Юджел. Той си спомня къде се намира адресът. Взима снайпера и отива на автостоп до там.

Крокодилът отива в бара, който са завзели хората на Кочовалъ. Там започва престрелка.

Джумали се обажда на Ямач и разбира къде ще се проведе срещата с Юджел. Дамла настоява да го придружи.

Ямач проучва околността около склада. Установява, че само Аличо може да улучи от такова разстояние. Аличо пристига и заема позиция.

Салих научва, че Крокодилът е нападнал три заведения и е избил персонала. Джелесун иска да отидат веднага и да ликвидират нападателя.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.