Тв новини

„Ти разкажи, Черно море“: Ведат е на крачка да се ожени за Нефес

В Черно море, за да спаси брат си, Мустафа отвлича Ейшан. Асия ще бъде принудена да занесе зестрата, състояща се от коралови бижута, на нежеланата си снаха Мерджан. Докато показва нрава си, съобщението, което Асия получава, ранява сърцето й. Съпругът й й изневерява с друга жена! Грабвайки пистолета си, тя следва Мустафа.

Мустафа, който не може да получи признание от Ведат за убийството, с помощта на отвличането на Ейшан. Ще го получи, като предаде Ийт, и изпитва угризения на съвестта.

Животът на Тахир е в безопасност, но Ведат е на крачка от това да си върне Нефес. Ведат, заплашвайки Нефес със сигурността на сина й, предлага на Нефес да се омъжи за него и смята, че този път е спечелил. Тъй като е в безопасност, той поставя условие пред Нефес, ако тя иска да види сина си, трябва да се омъжи за него! Ийт, следвайки примера на майка си, ще измисли план за бягство от къщата, в която е държан насила.

Търсенето на Ийт и копнежът по него карат Нефес и Тахир да забравят за всички недоразумения, които са били помежду им, и да се хванат по-здраво един за друг. Споделената им борба с болката, обаче ще бъде неразбрана, което ще ги доведе до голям скандал. Този гняв кара Назар да влезе в леговището на дявола. Какво ще направи Тахир, за да спаси Ийт?

Сигурна, че мъжът й я мами, Асие среща Мустафа на прага на къщата с пушка в ръце. Ще разбере ли истината за това какво всъщност е намислил Мустафа? Ще приеме ли Нефес предложението за брак на Ведат или въпреки отсъствието на сина си ще предпочете да не се връща отново в ръцете на дявола?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.