Тв новини

Утре (30-ти януари) в „Не ме оставяй“ Елиф заявява на Емре, че


Елиф заявява на Емре, че е Джанан – съпругата на Ердем, и го предупреждава да не я доближава. Полицаите отвеждат Емре…

Съла се отправя към мястото, на което с Тарък и Ахмед са се уговорили да се срещнат. По пътя обаче е спряна от полицай. Съла смята, че всичко е свършено.

Елиф гледа съсипана как полицейската кола отвежда Емре. След като остават сами, Елиф предупреждава Ердем да я не я докосва. Припомня му, че прави всичко заради майка си, и е категорична, че никога няма да го приеме за свой съпруг.

Дефне разкрива на Сахер, че Бора е пробол мъж с нож. Тя избухва срещу брат си Дженгиз и го обвинява, че заради него синът ѝ е извършил престъпление.

Полицаят, който спира Съла, я уведомява, че в местността се провежда полицейска акция. В този момент девойката получава силни контракции.

Полицаят качва Съла в колата си, за да я отведе в болницата по спешност. Междувременно Тарък и Ахмед тръгват да търсят Съла, след като тя не се появява навреме.

Арзу пристига в ареста, след като е уведомена, че Емре е арестуван. През сълзи младежът обяснява на майка си, че е бил задържан, след като Елиф го е обвинила несправедливо.

Ердем връща Елиф у дома, а тя веднага отива при Суна и не сдържа сълзите си. Ердем ги наблюдава и се решава на крайни действия.

Тарък започва да вика името на Тарък из цялата гора. Междувременно тя е откарана в болницата по спешност.

Арзу пристига в дома на Ердем, а Елиф ѝ отваря. Майката на Емре зашлевява два звучни шамара на момичето и го свлича на земята.

Елиф решава, че трябва да признае истината, и се насочва към полицейския участък. Там дава показания, като оттегля обвинението си. Емре е освободен от ареста.

Елиф наблюдава отдалече как Емре си тръгва от ареста, придружен от Арзу, и избухва в сълзи.

Ердем научава, че Елиф е оттеглила показанията си, и побеснява. Заключва се в стаята на Суна с нож в ръка и заплашва да отнеме живота ѝ.

Елиф моли Ердем за милост, като му обещава, че ще изпълни всяко едно негово желание. Ердем взима ножица и реже косата на Елиф, за да прилича изцяло на Джансу.

Емре отива да удави мъката в близката кръчма, но там се сбива и е изведен от охраната, който му нанася силни удари. Младежът изпада в безсъзнание…

Тарък и Ахмед откриват колата, с която Съла е трябвало да ги посрещне, но от нея няма и следа.

Бану съвсем случайно минава покрай кръчмата и открива Емре в безпомощно състояние. Води го в дома си, където промива раните му и ляга до него. В същото време той сънува и бълнува Елиф.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.