Тв новини

„Когато я обичаш“ – нов турски сериал с Алперен Дуймаз от 2 февруари

Една по-различна любовна история, разказана в 26 вълнуващи епизода, очаква зрителите на bTV Lady в новия сериал „Когато я обичаш“ (Erkek Severse, 2022 г.), който тръгва от 2 февруари (четвъртък). Поредицата с участието на популярните турски актьори Алперен Дуймаз и Бюшра Девели ще върви всяка делнична вечер от 21:00 ч. в ефира на семейния канал, а абонатите на видео платформата VOYO могат да проследят сериите в аванс.

Историята:

Зейнеп (Бюшра Девели) се омъжва за студентската си любов Октай (Гьоркем Севиндик), но няколко години по-късно открива, че той ѝ изневерява. Огорчена, тя прекратява брака им и започва да отглежда и издържа сама двете им деца. Зейнеп губи вяра в мъжете и затваря сърцето си за нова любов, докато един ден пътят ѝ не се пресича с този на успешния мениджър Кенан (Алперен Дуймаз). Той също изпитва недоверие към жените и е подозрителен към намеренията им, но възгледите му се променят след запознанството му със самотната майка.

Пътят към любовта им обаче се оказва трънлив и осеян с перипетии, тъй като користната Йелда (Ясемин Алън) вече е набелязала Кенан и възнамерява на всяка цена да се омъжи за него. От друга страна, щом Октай разбира, че Зейнеп отново е на крилете на любовта, се зарича да си я върне обратно с цената на всичко. Каква ще е развръзката на заплетения любовен четириъгълник – не пропускайте да разберете в епизодите на турския сериал „Когато я обичаш“ – от 2 февруари (четвъртък), всяка делнична вечер от 21:00 ч. по bTV Lady!

За сериала:

„Когато я обичаш“ събира на екран звездите на турското кино Алперен Дуймаз („Ирония на съдбата“, „Горчива любов“), Бюшра Девели („Божествено“), Ясемин Аллен („Милост“, „Божествено“) и Гьоркем Севиндик. Бутиковият сериал стартира през 2022 г. в една от най-големите видео платформи beiN CONNECT, където за отрицателно време се превръща в най-предпочитаното и харесвано заглавие. Телевизионната критика в Турция определя „Когато я обичаш“ като една от най-добре разказаните житейски истории, поднесена в новаторски за южната ни съседка формат.

Не пропускайте новия турски сериал „Когато я обичаш“ – от 2 февруари, всяка делнична вечер от 21:00 ч. по bTV Lady!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.