Тв новини

Утре (23-ти октомври) в „Откраднати мечти“ Ето какво ще видим

Левент съобщава на семейството си, че Нургюл не е заминала и с Йомер са се върнали в квартала. Мелис е бясна. За да се види със сина си, Нургюл кара Йомер да реве, че иска при батко си Левент.

Левент звъни на Мерием, решен да ѝ признае чувствата си. Телефонът на девойката обаче е вдигнат от Дурмуш, който предупреждава Левент да не притеснява дъщеря му.

Бедрие подхвърля пред майката и бабата на Айше, че Джемил е изключително близък със своята стара позната Оя.

Текин вика Нургюл в офиса си, но Мелис я изпреварва. Злодейката иска обяснение от Текин защо Нургюл и Йомер не са заминали за Германия.

Текин изтъква пред Мелис, че Мерием няма да може да продължи живота си без малкото си братче. Мелис го прекъсва и го пита какво ще стане, щом Левент научи, че Левент е негов син.

В този момент Нургюл приближава офиса на Текин и дочува думите на Мелис. Мнимата майка на Йомер остава шокирана, щом научава истината…

Нургюл се явява пред Текин, но се преструва, че не е чула нищо от разговора му с Мелис. Текин заставя Нюргюл да убеди Мерием да заживеят заедно с Йомер в къща, която им е наел.

Щом излиза от офиса на Текин, Нургюл веднага звъни на сестра си и я моли веднага да замине за Германия заедно с бебето.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.