Актьори

Берат Рюзгар Йозкан – Изумителни детайли от живота на актьора

„Берат Рюзгар Йозкан: Млад актьор със светло бъдеще

Берат Рюзгар Йозкан се ражда на 16 септември 2014 г. в Истанбул и в момента продължава основното си образование. От ранни години той споделя своята страст към актьорството с родителите си, Мерал и Месут Йозкан.

Талантът на Берат се проявява още в ранна детска възраст, и той е регистриран в агенция за талантливи деца. На 5 години той прави своя първи телевизионен дебют в реклама през 2019 г., участвайки в реклами за марки като Ozmo, Molfix, Philips Vacuum Cleaner и Opel.

През същата година Берат се появява във филма „Adanış Kutsal Kavga“, където се забелязва от продуцентката на сериала „Наследство,“ Назмие Йълмаз. Тя му предлага ролята на малкия Юсуф в сериала, която означава началото на успешната му актьорска кариера.

Берат Рюзгар Йозкан не се страхува от камерата и се чувства удобно пред нея. Зад кадъра всички се забавляват и проявяват обич към младия актьор.

Временно, Берат бива близък приятел със Съла Тюркоулу (Сехер), но нейното напускане от сериала влияе на детето. Въпреки затрудненията, Берат продължава да се снима в сериала.

В свободното си време Берат обича спорта, посещавайки уроци по плуване и играейки различни игри. Той има и брат и сестра, Ийт Йомер и Фейза Тусем, които също участват в „Наследство.“

Без съмнение, на 9 години, Берат Рюзгар Йозкан вече се очаква да има блестяща бъдеща актьорска кариера.“

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.