Тв новини

Утре (22-ти март) в „Златно момче“ Ето какво ще видим


Пелин заявява на Сейран, че в тази къща тя няма никакви права. Ферит заплашва Пелин и Султан, че ще ги убие, ако се държат по този начин със Сейран.

Пелин е отчаяна, но Зерин я успокоява, че щастливият край е много близо.

Сейран отива в стаята при Ферит. Вижда го колко е съсипан, но лошите спомени от тази стая я плашат. Ферит протяга ръка към нея и Сейран го прегръща.

Сафет ага се заяжда с Орхан. Синът на Халис се вбесява и скача на бой. Охраната едва го спира.

Хатидже иска да помогне на Халис, но той я отпраща. Хатуч му казва да плаче и да вика, но да се изправи, защото семейството му има нужда от него. Тя допълва, че го обича цял живот.

Сейран уверява Ферит, че винаги ще е до него и двамата заедно ще преживеят болката. Ферит се самообвинява за смъртта на Фуат. Сейран го моли да ѝ обещае, че никога няма да пусне ръката ѝ и тя също няма да го остави.

Абидин е много влюбен в Суна и я пита кога да я вземе. Обещава ѝ, че няма да предаде доверието ѝ. Суна му казва, че сега не е моментът, защото не знае какво ще се случи.

Агата слиза по стълбите и вика Сейран и Ферит. Пита внук си как се чувства. Заявява, че не вярва на сълзите му и обвинява него и Сейран за смъртта на Фуат.

Халис предупреждава Ферит, че ще се откаже от него, ако остане със Сейран.

Халис отпраща гостите и им благодари, че са го подкрепили с присъствието си. Иска прошка от всички, за да бъдат днес едно семейство в името на Фуат.

Гюлгюн не иска да отвори на мъжа си. Хвърля една ваза по вратата и нарича Орхан убиец.

Сейран звъни на Ферит и го пита как е. Казва му, че ако иска да излезе, ще направи всичко възможно да се видят. Признава, че много го обича. Ферит ѝ отговаря, че той също.

Кязъм решава на следващата сутрин да изведе на разходка Суна и Хатуч.

Пелин търси Ферит в стаята му. Вижда съобщението от Сейран и отговаря от името на Ферит.

Ферит заявява на Пелин, че всичко добро в техните отношения е останало в миналото и я гони от стаята си. Отказва да се жени за нея.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819