Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 89 (Ето какво ще видим)


Джан си тръгва и среща Мурат на вратата. Джан иска да му потърси сметка за изявленията на Елиф, но Айшегюл ги разделя.

Мурат ѝ казва, че съжалява, че нещата са се случили по този начин, но Елиф все още е жена на Джан. Мурат разкрива на Айшегюл, че Джан я е излъгал и няма никакво дело за развод с Елиф. Тя се ядосва и моли Мурат да си тръгне. Той ѝ казва, че още я обича.

Айшегюл и Джан остават сами, тя го пита дали Мурат казва истината. Джан признава, че Елиф не е подписала протокола. Айшегюл го гони.

На следващия ден Гюлендам идва на работа и намира Джан да спи на пейката пред къщата. Айшегюл също го вижда и го пита кога е дошъл, но той заявява, че не си е тръгвал.

Хандан идва при Айшегюл, тя пуска само нея в къщата и затваря вратата в лицето на Джан.

Хандан я пита защо не приема предложенията ѝ да се появява в реклами. Казва, че ще ѝ трябват пари, за да отгледа Исо, защото тя няма финансовото състояние на Джан Текин.

Хандан казва на Айшегюл, че ще ѝ се обади тази вечер, за да провери дали работи по материала за най-известното женско списание. Когато излиза от къщата, вижда Джан да чака на пейката. Гюлендам пита Айшегюл дали да отиде и да му занесе чай.

Оказва се, че Мурат е уредил работата на Айшегюл за списанието, но не иска да се знае.

Гюлендам извежда Исо на разходка. Джан чука на вратата. Айшегюл отваря, но папараците се появяват и двамата изтичват в къщата, за да се скрият. Джан едва успява да затвори вратата, а Айшегюл си удря ръката.

В имението Исмаил се кара с Медиха заради Наджи.

Кудрет кара Наджи да почисти къщата, след което той пише съобщение на Медиха, че майка му иска той да си намери друга жена. Исмаил иска да види телефона на Медиха.

Джан се грижи за ръката на Айшегюл. Тя го моли да си тръгне, защото иска да започне да пише. Джан не иска и тя го кара поне да изчисти къщата. Гюлендам се връща с Исо и вижда Джан потен и уморен, пита го какво се е случило.

Медиха звъни на Наджи, но той не вдига.

Джан е много уморен и се кара на Айшегюл, тя го упреква, че заради него са се озовали в тази ситуация.

Кудрет спретва Наджи за бъдещата му жена. Медиха е наблюдавана от Исмаил, но иска да напусне дома, затова сипва приспивателни в храната на Исмаил.

Айшегюл си почива от писането, качва се в стаята на Исо и вижда, че Джан е заспал, докато е гушнал малкия, слага Исо в креватчето му и завива Джан.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.